Μπόλονι: Τετ α τετ με παίκτες και στο βάθος...Ρουμανία!

Metrosport Team08 Μαρτίου 2021

Μετά την τρίτη ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ μέσα σε λίγες ημέρες, η κατάσταση στο «τριφύλλι» δεν είναι καλή. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και η ομάδα έχει να δώσει ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή. 

Μετά την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή του Ντρεοσί για παραμονή του Μπόλονι στον πάγκο, οι δύο άνδρες είχαν συζητήσεις ανά γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί, προσπαθώντας να αλλάξουν το κλίμα ενόψει ΠΑΟΚ και play offs!

Μέσα σε όλα όμως υπάρχει και ένα δημοσίευμα που αφορά τον Μπόλονι και αναφέρει πως η ρουμανική Σέπσι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Λάζλο Μπόλονι για να καθίσει στον πάγκο της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.ro, η Σέπσι, που βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος Ρουμανίας και στοχεύει στον τίτλο, έχει κάνει κρούση στον Ρουμάνο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Το δημοσίευμα σημειώνει: «Ο Μπόλονι έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σέπσι, η οποία του έχει υποσχεθεί ένα φιλόδοξο πλάνο για τις επόμενες σεζόν, με νέο γήπεδο, ενισχυμένη ομάδα, χρήματα και φιλοδοξίες τίτλου.

Ο Μπολονί πλησίασε στο να επιστρέψει στη Ρουμανία το 2015, αλλά η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον τότε, λίγο αργότερα κατέρρευσε οικονομικά.

Στη λίστα των πιθανών προπονητών της Σέπσι υπάρχει επίσης ο Νταν Πετρέσκου, ο Ρουμάνος προπονητής που αναδείχθηκε τρεις σεζόν πρωταθλητής με την Κλουζ».

Να σημειώσουμε πως στη Σέπσι αγωνίζεται και ένας Έλληνας, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που έχει περάσει από ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.