Τετ-α-τετ Γκαγκάτση-Κλάτενμπεργκ με… φόντο την διαιτησία του Λαόθ

Κώστας Πετρωτός01 Ιουνίου 2022

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, υπήρξε ένα τετ-α-τετ που τράβηξε τα βλέμματα αρκετών από τους παρευρισκόμενους. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης συνομίλησε για κάποια λεπτά με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του metrosport.gr, ο άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη μετέφερε δια ζώσης στον Αγγλο βετεράνο διαιτητή τα παράπονα που ο ΠΑΟΚ έκανε και επίσημα για την διαιτησία του Λαόθ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που κρίθηκε από την λάθος απόφαση του Ισπανού με το πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς.

Ο 47χρονος βετεράνoς ρέφερι απέφυγε να πάρει θέση για την διαιτησία του Λαόθ (υπογραμμίζοντας μόνο ότι ο Ισπανός είναι ένας από τους κορυφαίους-elite διαιτητές, προφανώς για να δείξει ότι στην βάση της η επιλογή του για τον τελικό ήταν στη σωστή λογική) και προσπάθησε να μεταφέρει την συζήτηση σε γενικό επίπεδο (αν υπάρχει ικανοποίηση από την παρουσία ξένων διαιτητών, αν υπάρχει βελτίωση των Ελλήνων).

Από την συζήτηση δεν ξέφυγε και η αναφορά στο VAR, για την χρήση του οποίου ο Αγγλος αρχιδιαιτητής σημείωσε ότι οδηγεί πολλές φορές στο να χάνονται τα συναισθήματα. Ενδεχομένως να ήταν ένας έμμεσος τρόπος να πει ότι και το πέναλτι που έδωσε ο Λαόθ ήταν ένα... πέναλτι VAR, σε μία φάση που σε κανονική ροή αγώνα δεν την αντιλήφθηκε κανείς ως παράβαση. Ο Μαρκ Κλάτενεμπεργκ, πάντως, έδειχνε πρόθυμος να μιλήσει και δεν απέφυγε την συζήτηση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.