Aρης-ΑΕΛ: Τεστάρει δυνάμεις, τσεκάρει Ντιαγέ

Μάνος Χατζάκης10 Αυγούστου 2021

Μία από τις δύο προγραμματισμένες πρόβες κάνει απόψε ο Αρης κόντρα στην ΑΕΛ, την οποία υποδέχεται στο “Κλ. Βικελίδης”. Οι “κιτρινόμαυροι” θα αγωνιστούν σαν σε επίσημο, καθώς πλησιάζει η έναρξη της Super League 1.

Τα φιλικά απέναντι στους “βυσσινί” και το επόμενο με τον Βόλο (14/8) είναι τα τελευταία, εκτός απροόπτου, πριν οι Θεσσαλονικείς τεθούν απέναντι στον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Ο Ακης Μάντζιος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει βασικό σχήμα, αντίστοιχο δηλαδή με εκείνο το οποίο έχει στο μυαλό του και για τα επίσημα, χωρίς βέβαια να υπολογίζονται οι τελευταίες προσθήκες των Ιτούρμπε και Λούμορ.

Αντιθέτως, χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Μπαντού Ντιαγέ, ο οποίος συμμετέχει πλήρως στις προπονήσεις και ο έλληνας τεχνικός θα τσεκάρει τον βαθμό ενσωμάτωσής του στην ομάδα. Ο Μάντζιος περίμενε να δει αγωνιζόμενο τον σενεγαλέζο μέσο, ο οποίος θα έχει κομβικό ρόλο στον “κιτρινόμαυρο” άξονα, προσφέροντας τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ηδη, ο Αφρικανός έχει δώσει δείγματα των ικανοτήτων στις προπονήσεις, δείχνοντας στοιχεία τα οποία έλειπαν τα προηγούμενα χρόνια. Ο Ντιαγέ είναι παίκτης, ο οποίος θα λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος σε άμυνα και επίθεση, γι' αυτό και η διοίκηση επέμεινε στην απόκτησή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.