Test... No2 για τον Άρη, με νέο πρόσωπο

Γιώργος Στράντζαλης04 Ιουλίου 2021

Αποστολή στην Αυστρία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Αν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αποτέλεσε και μία καλή ευκαιρία για “ξεμούδιασμα” από τις σερί προπονήσεις, το σημερινό κόντρα στην Χάϊντουκ Σπλιτ είναι ένα τεστ από το πιο πρέπει να προκύψουν συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα του Αρη. Απέναντι στους Σέρβους, η ομάδα του Άκη Μάντζιου, παρά την ήττα, άφησε θετικές εντυπώσεις. Κυρίως η εικόνα που είχε και τα στοιχεία που έβγαλε στο β’ ημίχρονο, καθώς ήταν πιο κοντά στα θέλω του προπονητή.

Φτάνοντας προς στα μισά της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους και ήδη με ένα φιλικό στα πόδια των Κιτρινόμαυρων, οι απαιτήσεις στον σημερινό αγώνα θα είναι πιο αυξημένες. Ο Μάντζιος αναμένεται να μοιράσει πάλι τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που έχει διαθέσιμους, ίσως με περισσότερα λεπτά σε αυτούς που προετοιμάζει για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Στη διάθεσή του θα έχει και ένα νέο πρόσωπο, τον Ιζέτ Χαϊροβιτς ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους ανεβάζει συνεχώς ένταση και στο σημερινό φιλικό θα πάρει χρόνο από τον προπονητή. Βάσει όσων έχουμε δει στις προπονήσεις, ο Βόσνιος θα παίξει είτε στο δεξί άκρο είτε ως επιτελικός. Αυτό δεν ισχύει για τον Ντένις, που μόλις χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Αρη αλλά και για τον τραυματία Τζέγκο. Για την Χάϊντουκ θα είναι το τρίτο φιλικό, έχοντας νικήσει στο πρώτο την Κραϊόβα (2-1) και στο δεύτερο την Σλασκ Βρόσκλαβ (4-0). Το φιλικό θα διεξαχθεί στο «Športni Park Odranci» της Σλοβενίας, 120 χιλιόμετρα από την περιοχή Σεχάου, όπου προετοιμάζεται ο Αρης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.