Τεστ… κορυφής για Μπράντον και Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός13 Αυγούστου 2022

Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε φάση… δεύτερου σταδίου προετοιμασίας μετά την δύσκολη βραδιά του αποκλεισμού από την Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα. Ο Λουτσέσκου και το τιμ του δούλεψαν μαζί με τους παίκτες εντατικά, πολλές φορές με διπλές προπονήσεις καθημερινά και το απόγευμα στις 19:30 στην Τούμπα θα τεστάρουν την πρόοδο που έχουν κάνει ως ομάδα στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να δει, βέβαια,και το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του και ειδικά εκείνων που μπήκαν αργά στην προετοιμασία ή αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών.

Με βάση αυτή την λογική, για τον Ρουμάνο τεχνικό έχει μεγάλη σημασία και ενόψει πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό το άλλο Σάββατο, να "σκανάρει" την αγωνιστική κατάσταση του Μπράντον Τόμας και του Νέλσον Ολιβέιρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "metrosport.gr", στις χθεσινές δοκιμές, ο Λουτσέσκου τους είχε βασικούς φορ σε διαφορετικά σχήματα και λογικά θα τους δώσει από ένα ημίχρονο σε λίγες ώρες.

Κατά τα άλλα, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η παρουσία του διδύμου Νάρεϊ-Αντρίγια στα άκρα, με δεδομένο ότι ο Γερμανός στο δεύτερο ματς με την Λέφσκι επιλέχθηκε ως φορ παρότι εξτρέμ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.