Τεστ για ΠΑΟΚ και ευκαιρία για Κούτσια

Metrosport Team09 Ιουλίου 2022

Αποστολή στην Ολλανδία: Κ.Πετρωτός - Γ.Ζαϊρης 

Ο ΠΑΟΚ σήμερα στις 17:00 (Metropolis 95.5) αντιμετωπίζει την Σταντάρ Λιέγης στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους καθώς αύριο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

 Όλα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα και αναφερόμαστε στον τραυματισμό του Ολιβέιρα και στην αποχώρηση του Τσόλακ βάζουν δυνατά έστω και στο φινάλε της προετοιμασίας, τον Γιώργο Κούτσια στο «κάδρο». Ο νεαρός βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο Απελντοορν και λίγες ώρες αργότερα όχι μόνο έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα αλλά όπως έδειξε και ο Λουτσέσκου θα αγωνιστεί σήμερα. 

Χθες και αφού έκανε ένα ζέσταμα με τους συμπαίκτες του, πήρε τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε στο οικογενειακό διπλό, έδωσε πάσες και έδειξε πως μπροστά του έχει μια ευκαιρία… ζωής που δεν είναι άλλη από το να φορέσει την φανέλα του βασικού στα ματς με την Λέφσκι! 

Ο Κούτσιας μπορεί να μην πρόλαβε να χαρεί τις διακοπές του αλλά επιβεβαίωσε πως έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς μέχρι και πριν από μερικές μέρες έπαιζε αγώνες με την Εθνική Νέων στους Μεσογειακούς Αγώνες. Και έδειξε πολύ χαρούμενος που είναι με την ομάδα. Μετά το τέλος μάλιστα της προπόνησης είχε και ένα τετ α τετ με τον Λουτσέσκου που ολοκληρώθηκε με ένα… πατρικό χτύπημα στην πλάτη από τον προπονητή στον νεαρό διεθνή φορ.

Οι δυο ενδεκάδες

Η πρώτη ενδεκάδα που δοκίμασε ο Λουτσέσκου χθες το απόγευμα είχε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Βιεϊρίνια αριστερά, τον Λύρατζη δεξιά και τους Ινγκασον-Κάργα στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ ήταν ο Σβαμπ με τον Αουγούστο, πιο μπροστά ο Ντάντας και δίπλα στον Κούτσια ο Αντρίγια στα δεξιά και ο Κουαλιάτα στα αριστερά. Μένει να φανεί αν αυτή η ενδεκάδα παραμείνει για παραπάνω από ένα ημίχρονο σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. 

 Αργότερα ο προπονητής του Δικεφάλου δούλεψε με μια διαφορετική ενδεκάδα. Σε αυτή ο Ζίβκοβιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Σάστρε στα δεξιά και ο Ράφα Σοάρες στα αριστερά με τους Μιχάι-Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Ο Κούρτιτς είχε δίπλα του τον Τσιγγάρα πιο μπροστά ήταν ο Φιλίπε Σοάρες, ο Λάμπρου σε θέση φορ και ο Τσαούσης αριστερά στην επίθεση με τον Κωνσταντέλια στα δεξιά. 

Αμέσως μετά οι δυο ενδεκάδες έδωσαν οικογενειακό διπλό με την πρώτη ενδεκάδα να κερδίζει με 2-0 με τους Κούτσια και Κουαλιάτα να σκοράρουν. Σήμερα δεν θα αγωνιστούν οι Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο που για μια ακόμη μέρα δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Το απόγευμα βρέθηκε νωρίτερα από την ομάδα στο προπονητικό κέντρο, έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και στη συνέχεια αποχώρησε για το ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.