Τέσσερις σούπερ ευρώ - προκλήσεις!

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Κρίσιμα παιχνίδια στην μάχη της πρόκρισης δίνουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, με την Interwetten.gr να προσφέρει τα ματς με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Η πιο μεγάλη (ευρωπαϊκή) ώρα είναι τώρα. Μέχρι την... επόμενη βεβαίως! Την Πέμπτη (26/10), ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ρίχνονται στην μάχη της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων σε Europa League και Europa Conference League, με την Interwetten.gr να δίνει... σούπερ ασίστ!

Πως; Προσφέροντας τα παιχνίδια με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις, σε μια εβδομάδα που μπορεί να κρίνει πολλά στην μάχη πρόκρισης στα νοκ άουτ των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Τον... χορό ανοίγει η ΑΕΚ, η οποία δοκιμάζεται στην Μασσαλία κόντρα στην Μαρσέιγ (26/10, 19:45), με την Interwetten.gr να προσφέρει σε απόδοση 1.70 να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ, αλλά και σε απόδοση 6.25 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Πέτρος Μάνταλος.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

Την ίδια ώρα (19:45), ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» την κάτοχο του περυσινού Europa Conference League, Γουέστ Χαμ, με την Interwetten.gr να προσφέρει σε απόδοση 2.75 να σημειωθούν πάνω από 3.5 γκολ, αλλά και σε απόδοση 8.50 να ανοίξει το σκορ ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Στη συνέχεια (22:00), ο Παναθηναϊκός περιμένει στη Λεωφόρο τη Ρεν, με την Interwetten.gr να προσφέρει σε απόδοση 1.70 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά και σε απόδοση 8.25 να ανοίξει το σκορ ο Άντραζ Σπόραρ.

Την ίδια ώρα (22:00), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη Σκωτία την Αμπερντίν με στόχο την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, με την Interwetten.gr να προσφέρει σε απόδοση 1.80 να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ, αλλά και σε απόδοση 8.75 να ανοίξει το σκορ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Εκτός, βεβαίως, από τις ελληνικές μάχες, το τριήμερο είναι γεμάτο από συναρπαστικά παιχνίδια σε Champions League, Europa League και Europa Conference League, με την Interwetten.gr να προσφέρει ματς με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστα Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Συν τοις άλλοις, η Interwetten.gr δίνει βροντερό παρών με ειδικές αγορές παικτών και ξεχωτιστές προσφορές και στην συναρπαστική Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο της οποίας ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Ανατολού Εφές (Πέμπτη 26/10, 22:00) και ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μπασκόνια (Παρασκευή 27/10, 20:15).

Η Interwetten.gr πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.