Τέσσερις ώρες ανάλυση στον Άρη, με Καμπερίδη στη Λάρισα!

Στέλιος Παρθενάκης14 Δεκεμβρίου 2020

Για περισσότερο από τέσσερις ώρες βρέθηκαν σήμερα (14/12) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, οι παίκτες του Άρη.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video του χθεσινού (13/12) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που διήρκεσε παραπάνω από δύο ώρες, με τον Σάββα Καμπερίδη και τους συνεργάτες του να επισημαίνουν τα λάθη, τα οποία έγιναν. Ακολούθησε η προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα (16/12, 20:00, ΕΡΤ3).
Ο Milan Milosevic ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού. Αύριο (15/12), θα γίνει μια προπόνηση.
Έτσι από ότι φαίνεται ο Σάββας Καμπερίδης συνεχίζει κανονικά μέχρι τη Λάρισα και από εκεί και πέρα θα φανεί τι θα γίνει στη συνέχεια ανάλογα με τα αποτελέσματα.
Μετά τη νέα ήττα (από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης) οι παίκτες έστειλαν πάντως νέο τελεσίγραφο καθώς ξεκαθάρισαν ότι θα περιμένουν μέχρι και τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, διότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Αν μέχρι τότε δεν έχει γίνει πληρωμή, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις αθλητών.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.