Τεσσάρα του ΟΦΗ επί του Βόλου μετά από δεκάλεπτο «φωτιά»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2020

Άερας πέρασε από τον Βόλο ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, φτάνοντας τους εννιά βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Το επιβλητικό 1-4 των Κρητικών διαμορφώθηκε από το 80' και μετά, καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή το σκορ ήταν ρευστό (0-1). Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 39' με τον Ντε Γκούζμαν, ενώ οι γηπεδούχοι από το 30' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Σάντσεζ με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανατροπή στον Σαρδινέρο πριν βγει τετ α τετ.

Ενώ όλα έδειχναν, λοιπόν, ότι ο ΟΦΗ θα κερδίσει με το φτωχό 1-0 από το 80' και έπειτα το ματς πήρε φωτιά. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Σαρδινέρο έγραψε το 0-2, στο 84' ο Δημόπουλος το 1-2, στο 88' ο Νέιρα με πέναλτι το 1-3 και στις καθυστερήσεις ο Στάρτζεον έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, για το εντυπωσιακό 1-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσεζ, Γκουαροτσένα, Κολόμπο, Κιάκος (79' Νίνης), Μπαριέντος, Ουάρντα, Περέα (79' Μπαρτόλο), Μαρτίνες (33' Δημόπουλος), Δουβίκας (89' Γέντρισεκ).  

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (46' Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ντε Γκουζμάν (90'+3' Γιάννου), Μεγιάδο, Νέιρα (90'+3' Μπαλογιάννης), Γρίβας, Στάρτζεον, Σαρδινέρο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.