«Τεσσάρα» κορυφής για τη Σλόβαν!

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Σημαντικό διπλό για την οικονομία του ομίλου πέτυχε η Σλόβαν Μπρατισλάβας απέναντι στη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, επικρατώντας των γηπεδούχων με 1-4 και έστω και προσωρινά πριν διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη... πάτησε  κορυφή έχοντας συγκάτοικο τον Δικέφαλο με 7 βαθμούς.

Οι Σλοβάκοι που είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον θεσμό, κατάφεραν με περίσσια άνεση να αφήσουν πίσω τους το εμπόδιο της «σταχτοπούτας» του ομίλου καθώς από το πρώτο 45λεπτο έδειξαν τις προθέσεις τους, με τα δύο προσωπικά γκολ του Γκριν στο 17΄και το 25΄αντιστοίχως, πριν ο Τσιπολίνα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μειώσει σε 1-2 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, τον πρώτο και κύριο λόγο απέναντι στην πιο αδύναμη Λίνκολν τον είχε η Σλόβαν που όσο περνούσε η ώρα έβρισκε επιπλέον κενούς χώρους στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τον Αλεκσάνταρ Τσάβριτς στο 67΄όταν και έκανε το 1-3 αλλά και τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Σαμούελ Μρας σκόραρε για 4η φορά, γράφοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο το τελικό 1-4. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.