Τερζής: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στο γήπεδο»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2020

Τις πιθανότητες που έχει θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι οφ της Volley League σύμφωνα με όσα είπε ο αρχηγός της ομάδας Θάνος Τερζής, τονίζοντας παράλληλα ότι ελπίζει να τηρηθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νέα πραγματικότητα στον αθλητισμό: «Να ευχηθώ σε όλους υγεία. Προσωπικά σε εμάς δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τεστ και ελπίζω όλα να είναι καλά. Είναι μία δύσκολη προσπάθεια για τους παίκτες που κλήθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα από μία ελλιπής προετοιμασία, που δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε φιλικά παιχνίδια. Σεβόμαστε την απόφαση της Λίγκας, είναι θετικό που γίνονται τα παιχνίδια για το ελληνικό βόλεϊ, αλλά θα μπορούσαν να γίνουν με καλύτερες προϋποθέσεις».

Για την απόφαση του ΠΑΟΚ: «Η απόφαση του ΠΑΟΚ ήταν να κατεβάσει μία αμιγώς ελληνική ομάδα. Είμαστε φιλόδοξοι και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί στο γήπεδο. Είχαμε κάποιες ενστάσεις για την προετοιμασία και τα τεστ που θα έπρεπε να γίνουν πριν μπούμε στο γήπεδο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό.

Μας δόθηκε ένα προσχέδιο του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ελπίζουμε να τηρηθεί κατά γράμμα. Ξέρετε τις θέσεις του ΠΑΟΚ, έχουν εκφραστεί οι παίκτες της ομάδας. Η υγεία των αθλητών προέχει, σε αυτό επιμένουμε, ασχέτως που με το νέο σύστημα που επέλεξε η Λίγκα χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας που θα είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού όλα τα ματς θα γίνουν στην Αθήνα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.