Τερζής: «Σαν παιδί τους είχαν τον Κατσούρη ο Αναστασιάδης και η Βιβή»

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Τερζής.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας που ήταν συμπαίκτης με τον Παναγιώτη Κατσούρη στην Νάουσα αλλά και τον είχε και παίκτη στον ΠΑΟΚ (ως μέλος του προπονητικού επιτελείου με τοιν Αγγελο Αναστασιάδη) βρέθηκε στο μνημόσυνο του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Απόστολος Τερζής:

Ήταν συμπαίκτης με τον Κατσούρη: «Ναι, ήμασταν συμπαίκτες στη Νάουσα. Μαζί κι ο Λάκης ο Μίλτος Σαπάνης και μετά τον συνάντησα τον ΠΑΟΚ μαζί με τον κ. Άγγελο.

Πως το μάθατε: «Ο Παναγιώτης ήταν ένα καλό παιδί και θαρραλέο, όλο ζωντάνια. Το έμαθα το ίδιο βράδυ, στις 02:30 τα ξημερώματα από τον Αναστασιάδη. Πήγα αμέσως στο ΑΧΕΠΑ. Ήταν μια δύσκολη βραδιά, χάσαμε ένα δικό μας παιδί. Δεν το ξεπεράσαμε εύκολα. Νομίζαμε ότι τον βλέπαμε στα αποδυτήρια. Πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τον Άγγελο αφού ήταν δικό του παιδί όπως και της Βιβής. Η Βιβή αγαπά όλα τα παιδιά για αυτό και η αγάπη της για τον Παναγιώτη δεν σβήνει και το βλέπετε κάθε χρόνο.

Που θα μπορούσε να φτάσει: «Μόνο ο Θεός ξέρει που μπορεί να έφτανε. Ένα παιδί πολύ δυνατό, με τρομερή φυσική κατάσταση είχε πολύ καλά χαρακτηριστικά για ποδοσφαιριστή. Δε φοβόταν έμπαινε σε όλες τις φάσεις. Ήταν η κακιά στιγμή».

Όλα τα παιδιά πρέπει να προσέχουν με τα γρήγορα αυτοκίνητα να έχουν το μυαλό στην οδήγηση γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στον δρόμο. Κι εμείς με τον κ. Άγγελο είχαμε ένα ατύχημα, με 60 χλμ. πηγαίναμε».

Ζίβκοβιτς: «Και ο Πασχαλάκης και ο Ζίβκοβιτς είναι καλά παιδιά. Τον Ζίβκο ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά σήμερα. Είναι και οι δυο καλοί τερματοφύλακες. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει βαριά φανέλα. Ειδικά στην Τούμπα θα δεχθεί δυο τρεις φάσεις ο ΠΑΟΚ. Αν δεν είναι εκεί, τον λέμε άχρηστο τον τερματοφύλακα.».

Είναι συνολικό το θέμα της άμυνας: «Ναι, δεν πρέπει να εστιάζουμε μόνο στον τερματοφύλακα. Τη χρονιά του νταμπλ η ομάδα ήταν ένα, αμύνονταν όλοι μαζί. Μια ομάδα ξεκινά να κάνει άμυνα από την επίθεση. Όλοι λένε φταίει ο τερματοφύλακας. Για να μπει κάποιο γκολ κάποιο λάθος έχει γίνει. Στον φορ και 5 γκολ να χάσει δεν του λένε τίποτα, τον τερματοφύλακα τον κρίνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.