Τερζής: «Να αφήσουν την κριτική στους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τερζής, και μίλησε για τη στήριξη που πρέπει να υπάρξει στην ομάδα του Δικεφάλου, το θέμα με τους τερματοφύλακες και την εμφάνιση του Πασχαλάκη με τον Αστέρα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Ξεκίνησε λέγοντας: «Να αφήσουν την κριτική απέναντι στους τερματοφύλακες και να τους στηρίξουμε με το παραπάνω. Το θέλαμε τους τερματοφύλακες υπάρχει σε όλη την Ευρώπη, όλοι κάνουν λάθη. Είναι γενικό το πρόβλημα, τελευταίο παράδειγμα του Στρακόσια στη Λάτσιο. Εμείς πρέπει να στηρίξουμε τον Πασχαλάκη και τον Ζίφκοβιτς αλλά και τους δύο μικρούς που είναι από πίσω, για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τον Πασχαλάκη: «Ο Αλέξανδρος είναι ένα ευαίσθητο παιδί, θέλει στήριξη για να βρει ξανά τις εμφανίσεις που έκανε όταν ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ. Όταν κάνει ένα λάθος τον σκοτώνουμε και αυτό πρέπει να αλλάξει. Δουλεύει πάρα πολύ ο Πασχαλάκης, εκεί που έχει φτάσει το έχει καταφέρει με τη δουλειά του. Θα ξαναβρεί τον εαυτό του και θα είναι όπως ήταν και στο ματς με τον Αστέρα. 

Γίνονται λάθη για να μπει γκολ, πρέπει να κλείσουμε την εστία με ένα δίχτυ για να μην μπαίνει γκολ; Κάθε χρόνο ο Αλέξανδρος είναι καλύτερος, γενικά την περσινή χρονιά δεν ήταν καλή η ομάδα και πήρε η μπάλα και τον Πασχαλάκη. Εγώ θα παρακαλέσω τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα για πάει η ομάδα ψηλά. Ο Αλέξανδρος βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία για τερματοφύλακα. Πιστεύω πως μπορεί να παίξει μέχρι τα 38».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.