Τερζής: «Κάποιοι πάνε να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2022

«Κάποιοι πάνε να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Απόστολος Τερζής. 

«Απ΄ ότι φαίνεται κι από το VAR ήταν καθαρή η κόκκινη του Τσιγγάρα. Πρέπει να προσέχουν γενικά οι παίκτες πώς πέφτουν στις φάσεις γιατί μπορεί να χτυπήσουν άσχημα τον αντίπαλο τους», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο, για να συνεχίσει:

«Από την αρχή που δεν πήγαινε καλά ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος γκρίνιαζε, εγώ έλεγα ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και τώρα βλέπετε που είναι. 

Πρέπει να προστατεύσουμε τον σύλλογο και τον πρόεδρό του που βάζει τόσα λεφτά και θέλει να κάνει νέο γήπεδο στην ομάδα. Κάποιοι πάνε να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. 

Αναφέρομαι στο πανό που κρεμάστηκε στις κερκίδες της Τούμπας στον αγώνα με την Μίντιλαντ και την είσοδο φιλάθλων με τη λήξη του αγώνα και την πρόκριση του Δικεφάλου. Αυτοί δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες, δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ. 

Η ομάδα είναι σε όλους τους στόχους, ο πρόεδρος κάνει τα πάντα κι οι οπαδοί πάνε να τα καταστρέψουν όλα. Έχουμε έναν επενδυτή τρομερό, έχει κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ κι εμείς οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες πάμε να τον καταστρέψουμε. Δεν ντρεπόμαστε λίγο. Μόνο με τη φωνή στηρίξτε την ομάδα, όχι με το να μπουκάρετε στον αγωνιστικό χώρο για να τιμωρηθεί η ομάδα. Όταν αγαπάς την ομάδα σου, πηγαίνεις να βοηθήσεις με τη φωνή και το χειροκρότημα. Μακάρι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Όλος ο κόσμος να βοηθήσει τους παίκτες και τη διοίκηση. Να σταματήσει η κριτική. Στηρίξτε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.