Τερζής: «Φωνακλάς ο Μπούργος, διαφορετικός ο Πάρντιου»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

Πλην του Ακη Μάντζιου, ο Τόλης Τερζής έχει υπάρξει άμεσος συνεργάτης όλων των προπονητών της τελευταίας πενταετίας στον Άρη και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Βεργίνα Τηλεόραση» σκιαγράφησε τους δύο τελευταίους. Τον Αλαν Πάρντιου και τον Χερμάν Μπούργος.

«Ο Μπούργος ήταν φωνακλάς, είχε άλλη συμπεριφορά σε σχέση με τον Άλαν Πάρντιου. Είναι διαφορετικοί τύποι προπονητών και ο καθένας έχει τα καλά του. Ο Πάρντιου άλλαξε και το σύστημα, είναι πιο τελειομανής και είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί του», είπε. Ρωτήθηκε επίσης για το μεταγραφικό πλάνο του Γενάρη και απάντησε ότι… «ξέρουμε τι θέλουμε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Πριν από 20 ημέρες κάναμε σύσκεψη με τον μεγαλομέτοχο και τον προπονητή για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου. 

Μας παρέθεσε όσα έπρεπε και ήδη έχουμε πάρει στα χέρια μας και μελετάμε κάποιες περιπτώσεις παικτών για να αποκτηθούν. Ψάχνουμε για σέντερ φορ, για χαφ, αλλά και για εξτρέμ εάν φύγει κάποιος, αλλά πρέπει να δούμε και τις αποδεσμεύσεις συμβολαίων που θα γίνουν. Ήδη ο Ντιόπ δεν θα συνεχίσει, έχουμε και την περίπτωση Μαντσίνι, που πρέπει να δούμε τι θα γίνει, γιατί αυτό είναι θέμα διοίκησης».

Σχετικά με την υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι, ουσιαστικά, επιβεβαίωσε το αυτονόητο. Δηλαδή ότι… «είναι καθαρά ζήτημα προέδρου» καθώς η απόφαση θα ληφθεί από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Προς το παρόν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης δεν κρύβει τον έντονο εκνευρισμό του για τη συμπεριφορά του παίκτη αλλά και για το περιεχόμενη της επίσημης τοποθέτησής του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.