Τερζής: «Προσωπική επιλογή του Πασχαλάκη και του τι θέλει ο προπονητής»

Metrosport Team24 Μαΐου 2022

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ μίλησε παλαίμαχου τερματοφύλακα, Απόστολος Τερζής, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Πασχαλάκη: «Είναι προσωπική επιλογή του Πασχαλάκη. Αν θέλει να μείνει, θα μείνει. Δεν ξέρω τι έχουν συζητήσει. Είναι θέμα της διοίκησης. Αν δεν θέλει τον Πασχαλάκη είναι θέμα διοίκησης και προπονητή. Αν ο Πασχαλάκης έχει μιλήσει και θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο γιατί είναι το όνειρο του, είναι καλό για εκείνον. Το θέμα είναι και τι θέλει ο προπονητής. Αυτός κρίνει και αυτός ξέρει τι θέλει. 

Δεν ξέρουμε τι συζητήσεις έχουν γίνει. Εγώ ως φίλαθος τι θέλω έχει μεγάλη διαφορά με το τι θέλει η ομάδα. Εμείς μπορούμε να φέρουμε τον Εμπαπέ και τον Μπενζεμά. Το βασικότερο είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι δύσκολο να έρθουν στην Ελλάδα. Δεν φταίει η διοίκηση, ο προπονητής και ο πρόεδρος, όλα είναι οι μάνατζερ. Κοιτάζουν που θα τους βολέψουν στην Ευρώπη, κατεβάζουν την τιμή και κοιτάνε αλλού».

Για τη φετινή χρονιά: «Επιτυχημένη γιατί προχωρήσαμε στην Ευρώπη. Έκανε μια πορεία με προβλήματα και με νέο προπονητή. Είμαι ευχαριστημένος. Το κύπελλο είδατε πως χάθηκε. Βγάλαμε και νεαρούς παίκτες, Λύρατζη και Τσιγγάρα. 

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος. Ξεκινά να πάρει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να προχωρήσει στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι στόχοι της νέας χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος, όπως ξαναείπα, δεν είναι πάμε να σωθούμε. Θέλω να συσπειρωθούν διοίκηση και φίλαθλοι για να βοηθήσουν την ομάδα. Γίνεται κάτι μεγάλο από κάτω. Κάνω έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα. Οι κακές στιγμές έρχονται και πρέπει να βοηθάμε την ομάδα μας». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.