Τερζανίδης: «Με στενοχώρησε που έκανε ένα λάθος ο Μιχαηλίδης και έπεσαν στον μικρό»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Τερζανίδης.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού μίλησε για τα λάθη που έχουν οδηγήσει τον Δικέφαλο στη σημερινή κατάσταση.

Ακόμη αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι των δύο ομάδων στη Λεωφόρο.

Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Τερζανίδης δήλωσε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια απορία αυτό. Βλέπετε ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει δυο προπονητές έγιναν αρκετές μεταγραφές. Ήρθε ένα τεχνικός διευθυντής από τη Γερμανία, έφερε παίκτες που δεν μπορούν να μπουν στην ελληνική νοοτροπία για να κάνουν μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ. Εκεί είναι το μυστικό. Τα χρήματα που δόθηκαν είναι πολλά, δεν ανταποκρίνονταν με την απόδοση τους. Ο Μαουρίσιο δεν ήθελε να μειωθεί το συμβόλαιο του και γύρισε στον Παναθηναϊκό με λιγότερα χρήματα. Θέλω να πω δεν ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές,. Έγιναν μεγάλες αλλαγές και αυτοί παίκτες δεν έφτιαξαν μια ομάδα που να μπορεί να κερδίζει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον προπονητή και οι παράγοντες του δεν το λύνουν. Τρία σερί ματς τον κέρδισαν τα Γιάννινα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να το κερδίσει το ματς. Και ψυχολογικά και στα πλέι οφ μετράνε οι πόντοι. Θα ανταπεξέλθουν οι παίκτες σε αυτά τα ματς».

Τι φταίει για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν βλέπω τα ματς, δεν έχω Nova στο σπίτι και με την απαγόρευση τα ακούω από το ραδιόφωνο, οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Έγιναν πάρα πολλά και σοβαρά λάθη που στοίχισαν βαθμούς. Είναι ατομική πειθαρχία των παικτών. Να καθίσουν κάτω και να δουν τα λάθη. Και με στενοχώρησε που έκανε ένα λάθος ο Μιχαηλίδης και έπεσαν στον μικρό. Με στενοχωρεί που δεν έπεσαν ευθύνες σε παίκτες όπως ο Καντουρί, ο Ίνγκασον ή οι τερματοφύλακες. Είναι ένα τρίποντο που το θέλει πάση θυσία ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.