Τερζανίδης: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σνομπάρουν τα μικρά παιχνίδια»

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2021

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μίλησε για τα μικρά παιχνίδια που σνομπάρουν, όπως υποστήριξε, οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» και το υλικό που έχει η ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά όσα είπε

Για την επιστροφή του Κούρτιτς: «Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ χρειάζονται εξαιτίας των αναμετρήσεων που έχει να δώσει και στην Ευρώπη, όλοι είναι καλοί παίκτες. Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω μέχρι στιγμής. Είναι πως τα εύκολα τα κάνουν δύσκολα. Με τις μικρές ομάδες έχασε πέντε βαθμούς στην Τούμπα.

Ενώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδωσαν το 100%. Τα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους τα σνομπάρουν. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή και των παικτών. Δεν γίνεται να παίζεις έτσι στην Κοπεγχάγη και με τον βόλο να δέχεσαι τέσσερα γκολ». 

Για αν υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, αυτά τα παιχνίδια παίρνουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να τρέχεις μέσα στο γήπεδο ομαδικά και ο ΠΑΟΚ είναι ομαδικός.

Στο τέλος θα ψάχνουν ακόμα και τον βαθμό από τα χαμένα παιχνίδια. Δεν γίνεται μετά από ένα κακό αγώνα ενός ποδοσφαιριστή να τον «κατασπαράζουμε». Στο τέλος δεν θα έχουμε παίκτες. Ο ΠΑΟΚ δεν γίνεται να είναι δεύτερος, πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, το υλικό υπάρχει για να γίνει αυτό. Πρώτα πρέπει να κερδίζουν και μετά να κάνουν χαβαλέ».

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.