Τερζανίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι διψασμένος, θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ στον τελικό»

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύο ερχόμενα παιχνίδια του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τωρινή κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Με αυτά τα παιχνίδια που δεν είχαν ενδιαφέρον έχουμε μπερδευτεί, ο ΠΑΟΚ έχει κουραστεί στους αγώνες της Ευρώπης και εν συνεχεία στο πρωτάθλημα, υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί, έχει να κερδίσει σε 11 παιχνίδια. Οπότε περιμένουμε και εμείς με αγωνία να δούμε τον ΠΑΟΚ στον τελικό, αυτή τη στιγμή ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο τελικός.

Αν είναι πισωγύρισμα αν δεν τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα, δήλωσε: «Σίγουρα θα είναι, στα παιχνίδια που δεν είχαν ενδιαφέρον δεν έπαιξε τη μπάλα που έπρεπε. Ξεκούραζε παίκτες. πιστεύω ότι συνήλθε η ομάδα πλέον, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Σίγουρα διεκδικεί τη δεύτερη θέση αλλά περισσότερο το Κύπελλο».

Για τον Μάριο Τσαούση: «Αρκετά παιδιά υπάρχουν στον ΠΑΟΚ και θα μπορούσαν έχουν συμμετοχές, αυτά τα διαχειρίζεται ο προπονητής. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι σκέφτεται ο προπονητής, θέλει πάντα τους έμπειρους παίκτες, δεν τον ενδιαφέρει πιθανόν να βγάλει κάποιους παίκτες. Αρκετοί Έλληνες παίκτες πιστεύω πως είναι καλύτεροι από αυτούς που παίζουν. Θα μπορούσαν να είναι περισσότερα παιδιά από την Κ-19, γιατί αξίζουν, δεν τους έδωσαν το χρόνο που έπρεπε. Εμείς υποθετικά μιλάμε άλλοι είναι σε θέση να γνωρίζουν τι γίνεται στην ομάδα, πλέον είμαστε φίλαθλοι και αγαπάμε την ομάδα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Ο Παναθηναϊκός στα playoofs έδωσε το 100%, διψούσε για να πάρει μια θέση στην Ευρώπη, έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου, το θέλει πολύ γιατί έχουν πολλά χρόνια να πάρουν τίτλο, είναι διψασμένοι για ένα τίτλο. 

Εγώ πιστεύω στον ΠΑΟΚ, γιατί όταν έχει στόχο και τέτοια παιχνίδια που διεκδικεί τρόπαιο βλέπουμε άλλο ΠΑΟΚ όχι τον ΠΑΟΚ των τελευταίων παιχνιδιών». 

Τέλος, αναφορικά με ποια θα είναι η πιο σημαντική επιστροφή από τους τραυματίες του ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή, απάντησε: «Ο Λύρατζης είναι μια μονάδα σημαντική και έδειξε ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες, ο Βιεϊρίνια ως έμπειρος παίκτης, αυτοί οι δύο θα έλεγα πως είναι πιο βασικοί και θα μπορούσαν να βοηθήσουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.