Αήττητο πρωτάθλημα για την Κ19 του ΠΑΟΚ

Metrosport Team26 Ιουνίου 2021

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έδωσαν μια απολαυστική παράσταση στην τελευταία αγωνιστική της Super League Κ19 στη Σουρωτή. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-3 και ο Δικέφαλος παρέμεινε αήττητος για 85ο (!) σερί παιχνίδι, ενώ το «Τριφύλλι» προσπέρασε τον Άρη στην 3η θέση της τελικής βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Σιδερά μετά από κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ πίεσε πολύ, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που βρήκε και το δεύτερο γκολ του αγώνα, ξανά με φάση που ξεκίνησε από κόρνερ. Μετά από αναστάτωση στην περιοχή του Δικεφάλου, ο Νταμπίζας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 στο 40'!

Η ομάδα του Μαλεζά βρήκε απάντηση πριν την ανάπαυλα, με τον Σμυρλή να πλαγιοκοπεί όμορφα και να σεντράρει γλυκά στο δεύτερο δοκάρι, βρίσκοντας τον προωθημένο από προηγούμενη φάση Κουλιεράκη. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μείωσε σε 1-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Έχοντας να υπερασπιστεί ένα αήττητο σερί που κρατάει τέσσερα χρόνια, ο ΠΑΟΚ βγήκε με το μαχαίρι στα δόντια στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε μόλις στο 47ο λεπτό: ο Σμυρλής και πάλι έκανε έξοχη ατομική ενέργεια και σούταρε, όμως ο Λίλο απέκρουσε. Στην επαναφορά, ο Τσοπούρογλου δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-2.

Ο ΠΑΟΚ «έπνιξε» με την πίεση του τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα είκοσι λεπτά, χωρίς όμως να κατορθώσει να διασπάσει την άμυνα του. Το «Τριφύλλι» ξεμύτισε και πάλι μετά το 70', κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε ώσπου τελικά έφτασε στο 2-3 με κοντινή κεφαλιά του Βολάκη.

Όλα έδειχναν ότι οι «πράσινοι» θα έβαζαν τέλος στο ιστορικό σερί της Κ19 του ΠΑΟΚ, όμως ο Σμυρλής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη: ο κομβικότερος παίκτης του αγώνα κέρδισε πέναλτι στο 90' και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, ευστοχώντας για το 3-3 που διατήρησε το αήττητο του Δικεφάλου, επεκτείνοντας του στους... 85 αγώνες!

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, που είχε εξασφαλίσει τον τίτλο ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική, απόλαυσε την απονομή που ακολούθησε, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.