Τερεζόπουλος: «Η ωραία ιστορία με τον Αθανασιάδη»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος που έχει ζήσει ως παίκτη τον Κολοβό και ως αντίπαλο τον Αθανασιάδη μίλησε στο Metropolis 95.5

«Έχω μία ωραία ιστορία για τον Αθανασιάδη. Από την εποχή που ήμουν στην Κ19 του Πανιωνίου και παίξαμε με τον Πανθρακικό. Είχε κατέβει στην Κ19 ως τρίτος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας. Έπαιξε με εμάς αντίπαλος. Την επόμενη εβδομάδα ήταν και οι δύο γκολκίπερ της πρώτης ομάδας τραυματίες, αγωνίστηκε και καθιερώθηκε» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τον Κολοβό είχα την τύχη να τον έχω παίκτη όταν ανέλαβα την πρώτη ομάδα. Άνηκε στον Ολυμπιακό και είχε δοθεί δανεικός. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Στον Πανιώνιο είχε δείξει τα προσόντα του από την Κ21. Μας είχε βοηθήσει πολύ. Έχει, βέβαια, αδικήσει και ο ίδιος τον εαυτό του. Είχε σκαμπανεβάσματα. Και αυτός στην πορεία έκανε κάποια λάθη. Εύχομαι τώρα που αγωνίζεται στον κορυφαίο θεσμό και έχει και οικογένεια, να έχει το μυαλό και να δείξει αυτό που πραγματικά αξίζει.


Είναι η νοοτροπία του Έλληνα παίκτη. Αν έχεις τεχνική και γνωρίζεις τακτική νομίζεις ότι όλα τα άλλα είναι εύκολα. Θα έπρεπε να δουλέψει περισσότερο. Έμεινε στο ταλέντο και, έτσι, έμειναν και κάποια άλλα πράγματα πίσω. Η ποιότητα είναι ποιότητα, αλλά θέλουμε στις ομάδες και τον αθλητή. Αυτό κάποιες φορές δεν το καλλιεργούσε. Θα έπρεπε, πάντως, τέτοιοι παίκτες να έχουν θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, μάλιστα, στις μεγάλες ομάδες». 

Κατέληξε λέγοντας: «Κάποιοι ξένοι είναι αμφιβόλου ποιότητας. Αν εξαιρέσουμε κάποιους οι υπόλοιποι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Επίσης, στην Ελλάδα υπάρχει τεράστια πίεση που ίσως κάνει κακό στα παιδιά με ταλέντο. Θα σας πω κάτι για να καταλάβετε. Όταν είχαν ρωτήσει τον Ουζουνίδη για το κορυφαίο ταλέντο που είχε προπονήσει είπε τον Δημήτρη Κολοβό. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα μπορούσε να είναι στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.