Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασάλος, μετά την ψήφο της Μαριαλένας

Metrosport Team06 Ιουνίου 2023

Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να έφυγε από το νησί και όλοι να περίμεναν πως τα πράγματα θα ηρεμήσουν, όμως έρχεται νέος καυγάς να ταράξει τα νερά του Άγιου Δομίνικου. Πρωταγωνιστές οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, θα δημιουργηθεί μια ένταση στο νησί και όχι στο συμβούλιο, την οποία οι τηλεθεατές πιθανότατα να δουν στο επόμενο επεισόδιο.

Ο μίτος της Αριάδνης θα αρχίσει να ξετυλίγεται από την ψήφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Κωνσταντίνο Βασάλο, δύο παίκτες που είναι πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού. Ο Βασάλος είναι εκνευρισμένος από την ψήφο της συμπαίκτριας και φίλης του, καθώς δεν αντιλαμβάνεται γιατί επέλεξε αυτόν και όχι την Μελίνα Μεταξά.

Μάλιστα, στην κορύφωση αυτής της κόντρας με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα ξεσπάσει σε κλάματα από τα νεύρα του, διότι ο διάλογος μεταξύ τους δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Ο Βασάλος θα χρησιμοποιήσει το εξής επιχείρημα: θα της πει ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που δεν ψήφισε την Μελίνα, η οποία τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι συνέβαινε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.