Τεράστια νίκη για την ΑΕΛ στο Περιστέρι

Στέφανος Αβραμίδης10 Απριλίου 2021

Μια πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη (0-1) πήρε η ΑΕΛ κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Με τη νίκη τους αυτή, οι Θεσσαλοί προσπέρασαν τον Παναιτωλικό που έχασε στον Βόλο και πλησίασαν στον έναν βαθμό τον ΟΦΗ που έμεινε στο «Χ» με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο αγώνας

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη τελική στο ματς όταν Σπύρος Νάτσος σούταρε από μακριά αλλά ο Νάγκι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. 

Οι «βυσσινί» απάντησαν με τον Ακούνια, επίσης με σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μανδά.

Στο 38' ο Γκάλο έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ που απέκρουσε με το ένα χέρι ο Νάγκι.

Τρία λεπτά μετά, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Στίφλερ που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μανδά.

Ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, χάνοντας διπλή μεγάλη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά η κεφαλιά του Μανούσου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Νάγκι και στην επαναφορά ο Αγκάγιεφ σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 52', ο Νάγκι απέκρουσε την προβολή του Μανούσου και στο 60' το γκολ του φορ του Ατρομήτου ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε πολύ σκληρό και ο Στέφανος Κουμπαράκης αναγκάστηκε να κάνει πολλές φορές χρήση της κίτρινης κάρτας.

Ο Μανδάς αποχώρησε τραυματίας μετά από σύγκρουση με τον Ντουρμισάι και ο Ατρόμητος είχε την τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 91' αλλα ο Γκάλο δεν κατάφερε να βρει εστία.  

Τραυματισμό είχε και η ΑΕΛ στις καθυστερήσεις με τον Γκράουρ.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς (71' λ.τρ. Θεοδωράκης), Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νάτσος (58' Μουνίθ), Ενσικουλού (37' λ.τρ. Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (71' Μάτιτς) και Μανούσος.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι (64' Ηλιάδης), Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Στίφλερ, Ακούνια (88' Γκράουρ), Ντουρμισάϊ (87' Μιλοσάβλιεβιτς), Μπεν Χατίρα και Γλυνός (64' Νικολιάς).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.