Τεράστια νίκη για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1 τη Λίβερπουλ

Παναγιώτα Χαλκιά22 Αυγούστου 2022

Έπαιξε με τη φωτιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλα εν τέλει, επικράτησε της Λίβερπουλ με 2-1 για την τρίτη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Η Γιουνάιτεντ πήρε τον έλεγχο από την αρχή και στο 16ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μαλάσια έπαιξε το 1-2 με τον Έρικσεν, έδωσε στον Σάντσο στο ύψος του πέναλτι, αυτός προσποιήθηκε ότι θα σουτάρει, ο Μίλνερ έκανε τάκλιν και ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ κράτησε, απελευθερώθηκε και έκανε το 1-0. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο γκολ όταν ο Ράσφορντ βγήκε στην πλάτη της άμυνας κοντά σε τετ α τετ, όμως ένα τάκλιν της τελευταίας στιγμής του στέρησε το γκολ. Οι παίκτες της Λίβερπουλ έδειχναν εκνευρισμένοι και έκαναν λάθος μεταβιβάσεις. Πήραν τον έλεγχο στο τελευταίο 20λεπτοαλλά δεν έκαναν καμία καθαρή ευκαιρία. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό, ο Χέντερσον έχασε την κατοχή κι η μπάλα έφτασε στον Μαρσιάλ. Ο Γάλλος την κράτηε στα πόδια του μέχρι να κάνει κίνηση ο Ράσφορντ στην πλάτη της άμυνας. Του έβγαλε την κάθετη την κατάλληλη στιγμή και ο Άγγλος έκανε το 2-0.

Εννέα λεπτά πριν το φινάλε η Λίβερπουλ κατάφερε να μειώσει όταν μετά από κόρνερ από αριστερά, ο Ντε Χέα απέκρουσε ένα σου  αλλά ο Σαλάχ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ (86' Γουάν Μπισάκα), Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, Έρικσεν (86' Φαν ντε Μπεκ), Μακτόμινεϊ, Σάντσο (71' Φρεντ), Φερνάντες, Ελάνγκα (46' Μαρσιάλ), Ράσφορντ (86' Ρονάλντο)

 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (87' Τσιμίκας), Έλιοτ, Χέντερσον, Μίλνερ (73' Καρβάλιο), Σαλάχ, Φιρμίνο (59' Χέντερσον), Ντίας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.