Τεράστια νίκη για ΑΕΛ σε ματς ροντέο και ήρωα τον Ντουρμισάι

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Μαρτίου 2021

Σ΄ ένα παιχνίδι που το VAR είχε την τιμητική του, η Λάρισα κατάφερε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ να φύγει με το διπλό από το Ηράκλειο, επικρατώντας 3-2 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Φέστα που πλέον δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, ενώ οι Κρητικοί μετά από αυτή την ήττα έχουν μπλέξει για τα καλά...

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Στάικο. 


Η ΑΕΛ μετά από το 17΄ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 29' βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ντουρμισάι. 


Βέβαια, δεν έλειψαν και οι εντάσεις στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δυο…κίτρινες κάρτες ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών, Αλέξης Κούγιας.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα, καθώς έφερε τούμπα το ματς με τον Ακούνια στο 63΄. Δέκα λεπτά μετά ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με τον Σολίς που μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ακούνια. 


Ο Ναγκί το έπιασε όμως ο Κουτσιαύτης έδωσε επανάληψη και ο Ντε Γκούζμαν με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον πορτιέρε των Θεσσαλών και έφερε το ματς στα ίσα. 


Στο 78΄ οι Κρητικοί έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Σολίς και στο 84΄ η Λάρισα πέτυχε και τρίτο γκολ, με σκόρερ και πάλι τον Ντουρμισάι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την σέντρα του Ακούνια από τα αριστερά και χάρισε ένα τεράστιο διπλό στην ομάδα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.