«Τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ αν προχωρήσει με τον Ρέμπε»

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Μαΐου 2020

Ο Έλληνας ατζέντης, Βασίλης Γαλάνης που ζει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία μίλησε στο metrosport.gr για τον Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

«Ο Όλαφ είναι ένας άνθρωπος που έχει εργαστεί σε μεγάλα κλαμπ. Είναι νέος σε ηλικία κι αν ο ΠΑΟΚ καταλήξει στο πρόσωπό του θα είναι τεράστια επιτυχία για τον Δικέφαλο. Ο Ρέμπε έχει απαιτήσεις και αυτές περιμένει να υλοποιηθούν στην ομάδα που εργάζεται».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μέτρα που πήρε η Γερμανία, ώστε να ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα:

«Τα μέτρα που πήρε η Γερμανία ήταν σταδιακά. Αρχικά, ξεκίνησαν προπονήσεις με πέντε άτομα, στη συνέχεια έγιναν οκτώ και μετά οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε μαζικά τεστ και αφού έδειξαν αρνητικά, αποφασίστηκε η επανέναρξη τόσο της Μπουντεσλίγκα, όσο και της Τσβάιτε Λίγκα. Πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, οι ομάδες κλείστηκαν σε ξενοδοχείο. Οι παίκτες πρέπει να τηρούν αυστηρά τα πρωτόκολλα και να τα ακολουθούν κατά γράμμα».

Για το πώς είδε ο κόσμος την επανέναρξη του Πρωταθλήματος;

«Ο κόσμος το είδε με ευχάριστη ματιά την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Ήταν σημαντικό που έχουμε και πάλι αγώνες, καθώς βοηθάει στην ψυχολογία του ανθρώπου».

Πόσο συχνά κάνουν τεστ οι ποδοσφαιριστές;

«Τα τεστ γίνονται δυο φορές την εβδομάδα. Καθημερινά γίνονται θερμομετρήσεις στους παίκτες πριν από την προπόνηση και μετά».

Πόσα λεφτά θα χάσουν οι ομάδες;

«Οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στη Γερμανία θα χάσουν κοντά στα 70 εκατ. ευρώ, ενώ η δεύτερη κατηγορία γύρω στα 21 εκατ. ευρώ».

Αν συνεργάζεσαι με ελληνικές ομάδες;

«Υπάρχουν συζητήσεις για παίκτες με πολύ καλό βιογραφικό. Είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε τι θα γίνει».

Πώς βλέπεις το ελληνικό Πρωτάθλημα;

«Το ελληνικό Πρωτάθλημα παραμένει στάσιμο κι αυτό έχει να κάνει με τις συνθήκες. Πρέπει να αλλάξει η φιλοσοφία και να πάμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης, πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα μας και η νοοτροπία μας γύρω από το ποδόσφαιρο».

Πόσα χρόνια ζεις στη Γερμανία;

«Στη Γερμανία βρίσκομαι τα τελευταία τρία χρόνια. Η εταιρεία στην οποία εργάζομαι έχει μεγάλο κύκλο με ποδοσφαιριστές από Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Ελλάδα. Προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες παροχές για τους παίκτες μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.