Τεννές: «Έπεσε άδικα η Ξάνθη, μακάρι να επιστρέψουμε»

Metrosport Team26 Μαΐου 2021

«Η πρόκριση είναι ανοιχτή» τόνισε ο προπονητής της Ξάνθης, Μπάμπης Τέννες, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού στο μπαράζ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τεννές:

«Δεν μπορώ να εκφράσω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, υπερέβαλλαν εαυτόν. Κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε προβάδισμα. Η πρόκριση είναι ανοιχτή, θα δώσουμε τη μάχη μας στο Αγρίνιο. Μακάρι να πάρουμε την άνοδο στο επόμενο παιχνίδι, γι΄αυτή την ομάδα που έχει πέσει άδικα. Η ψυχολογία μας είναι καλή, μακάρι να επιστρέψουν και κάποια παιδιά. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ 1, η άνοδος δεν έχει έρθει ακόμη».

Στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του και το πλήρωσε, στάθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, και μίλησε για το νόμο του ποδοσφαίρου που επιβεβαιώθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας:

«Επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου για μία ακόμη φορά. Χάσαμε ένα απίστευτο γκολ και μετά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Δεν κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε δικαιώματα και το πληρώσαμε. Εχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θα κερδίσουμε εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.