Τέμπη-Νίκος Πλακιάς κατά ΚΚΕ: «Ποια εξεταστική; Πού μας πετάξατε στα βράχια;»

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Την οργή του αναφορικά με αποψινή εκδήλωση του ΚΚΕ, που έχει ως θέμα τα Τέμπη και την προσπάθεια συγκάλυψης, έκανε ο πατέρας των διδύμων, Νίκος Πλακιάς.

Σε σχετική ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter/x, ο κ. Πλακιάς στρέφεται εναντίον του κόμματος για την Εξεταστική Επιτροπή τονίζοντας πως δεν μπόρεσε ο ίδιος να παρευρεθεί αν και το ζήτησε και επεσήμανε πως το πόρισμα δεν αναφέρεται σε καμία ευθύνη σε πολιτικά πρόσωπα και η απόφαση της διαδικασίας ήταν ήδη προδιαγεγραμμένη.

Καταλήγοντας, ο χαροκαμένος πατέρας ξέσπασε σημειώνοντας πως τα Τέμπη δεν έχουν «χρώμα» και δεν θα πρέπει να γίνει εκμετάλλευσή τους για κανένα λόγο.

Η ανάρτηση

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πλακιά:

«Είδα την παρακάτω αφίσα και αναρωτιέμαι μας περνούν για χαζούς ; Λέει συζήτηση για τα ΤΕΜΠΗ και για προσπάθεια συγκάλυψης του. Ποια εξεταστική; Αυτήν που ζήτησε το κόμμα σου; Αυτήν που σας είπα να παρά βρεθώ και ούτε καν μου απαντήσατε; 

Αυτήν που το πόρισμα της ήταν καμία ευθύνη σε πολιτικά πρόσωπα; Αυτήν που 25 οικογένειες ζητήσαμε τη διακοπή της ; Ποια εξεταστική; που μας πετάξατε στα βράχια; Και ψάχνουν και για συγκάλυψη; Για να καταλάβει και ο κόσμος πήγαν σε μια εξεταστική που η απόφαση ήταν προδιαγεγραμμένη αφού την πλειοψηφία την είχε η ΝΔ δηλαδή παιχνίδι με στημένη τράπουλα.


Τα ΤΕΜΠΗ δεν έχουν χρώμα Δεν πρέπει να εκμεταλλεύεστε το όνομα. Καλύτερα βγάλτε το όνομα ΤΕΜΠΗ από την αφίσα και πείτε κάτι άλλο. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΓΓΕΝΗ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.