Τέμπη: Απέρριψε το Συμβούλιο Εφετών την προσφυγή Αγοραστού

Metrosport Team19 Απριλίου 2024

Απέρριψε το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας την προσφυγή του τέως περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, με την οποία ζητούσε να μη συσχετιστεί η ποινική δίωξη, που έχει ασκηθεί εναντίον του για τις χωματουργικές εργασίες και το μπάζωμα στο σημείο του δυστυχήματος, λίγες ώρες μετά από τη μοιραία σύγκρουση, με την κύρια υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί από την ΕΡΤ, ο τέως περιφερειάρχης αναμένεται να απολογηθεί στον Εφέτη Ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση και αναμένεται να δικαστεί μαζί με όλους τους κατηγορούμενους στη μεγάλη δίκη, η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει στη Λάρισα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Βρέθηκαν υπολείμματα οστών- Μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά

Στο μεταξύ, στην Αθήνα έχουν μεταφερθεί και εξετάζονται, υπολείμματα οστών που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν 500 κυβικά χώματος από τον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο βρίσκεται στη θέση «Πηγάδια» και απέχει λίγα χιλιόμετρα από το μέρος της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

UnmuteRemaining Time -0:00 FullscreenADVERTISEMENT

Πρέπει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί αίτημα των συγγενών των θυμάτων, ενώ είχε ζητηθεί επίσης και νέος δειγματοληπτικός έλεγχος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.