Τεμεκενίδης: «Δεν ξέραμε τους μετόχους, έρχονται εξελίξεις στον Απόλλωνα»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2020

Για τη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του ερασιτέχνη Απόλλωνα και στην οποία αφενός αποφασίστηκε να παραχωρηθεί κανονικά το γήπεδο για την αυριανή αναμέτρηση των κοκκινόμαυρων με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφετέρου αποκαλύφθηκε το εξώδικο των μετόχων προς την ΠΑΕ, μίλησε στο Metropolis 95,5 ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Καλαμαριά πρώτη ξανά», Άρης Τεμεκενίδης.

«Δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτά που συμβαίνουν. Το πρώτο θέμα που έπρεπε να διασφαλιστεί είναι να παίξει η ομάδα. Αποφασίστηκε ο ερασιτέχνης να δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να αγωνιστεί, να μην πάρει το κρίμα στο λαιμό του. Η αλήθεια είναι ότι ήταν σύμφωνη γνώμη όλων, ήμασταν δημοτικοί σύμβουλοι, φίλαθλοι, παλιοί Καλαμαριώτες. Δεν ξεχνάμε τις παρακαταθήκες που μας έδωσαν όλοι οι παλαιότεροι και φυσικά ο Χάρρυ Κλυνν. 

Είδα το εξώδικο από ανθρώπους που διατείνονται ότι είναι μέτοχοι, εγώ δεν τους γνώριζα καν, σε ποσοστό άνω του 50%. Αυτό που λένε είναι ότι δε θέλουν καμία ευθύνη, σαν να ήταν αχυράνθρωποι και ότι μετά από τρεις μέρες ή θα παραχωρήσουν τις μετοχές στους αδελφούς Καλαϊτζίδη ή θα παραχωρήσουν τη διαχείριση στον ερασιτέχνη Απόλλωνα. Θα έχουμε εξελίξεις μέσα στο επόμενο πενθήμερο. Δεν ξέρω πόσα είναι τα χρέη. Ένα από τα διαχρονικά λάθη είναι ότι δεν έχει συνδεθεί ποτέ ο δήμος Καλαμαριάς με τον Απόλλωνα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.