Τέλος στο σίριαλ! Έρχεται ο Σοάρες, είπε το ναι ο Μαγκαλιάες

Κώστας Πετρωτός22 Ιανουαρίου 2022

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ στην εποχή Μπότο ακούει στο όνομα Φιλίπε Σοάρες, με τον ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής των Θεσσαλονικέων και ο Πρόεδρος της Μορειρενσε, Βίτορ Μαγκαλιάες, ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία με τον δεύτερο να... ανάβει πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του νεαρού μέσου.

Ο Ζοσέ Μπότο κατάφερε να ρίξει τις απαιτήσεις του προέδρου κάτω από τα 3 εκατομμύρια, σε ένα ποσό που βρίσκεται περίπου στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει σύντομα στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο, καθώς μένει να καθοριστούν κάποιες λεπτομέρειες όπως το ακριβές ποσοστό μεταπώλησης που πιθανό θα είναι στο 15%.

Όπως σημείωσε σήμερα (22/01) η «Μ» και το Metrosport.gr, καταλυτικό ρόλο στο να επιτευχθεί συμφωνία έπαιξε η επιμονή του παίκτη, που ήθελε σαν τρελός την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και πίεσε την Πορτογαλική ομάδα και τον Μαγκαλιάες ειδικότερα να πει το «ναι» στη μεταγραφή.

Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών με τον ΠΑΟΚ με απολαβές που θα αρχίζουν από τις 500.000 ευρώ ετησίως και θα ανεβαίνουν κλιμακωτά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.