«Τέλος» ο Σαντ-Ρος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οδεύει προς ΠΑΟ

Metrosport Team19 Ιουλίου 2020

Ενεργοποιώντας έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο του, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έλυσε τη συνεργασία της με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Ο Κουβανός που αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο από την ΑΕΚ και μάλιστα με μεταγραφή αφού οι Ρώσοι κατέβαλλαν στην «Ένωση» 500 χιλιάδες ευρώ, προφανώς δεν έπεισε τον Δημήτρη Ιτούδη ότι μπορεί να τον βοηθήσει και αποδεσμεύτηκε παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

O πρώην άσος της Ένωσης, αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια στην Euroleague και είχε κατά μέσο όρο 5.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, δεν θα μείνει για καιρό στην αγορά. Το αντίθετο, φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στη χώρα μας.

Η ΤΣΣΚΑ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον 29χρονο άσο για την προσφορά του στην ομάδα, σε αυτό το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε σε αυτή και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

«Ήταν απλά μία επαγγελματική απόφαση. Προσπαθήσαμε σκληρά να βρούμε τους πόρους για να κρατήσουμε τον Χάουαρντ στο ρόστερ, επειδή στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε εδώ, απέδειξε πως είναι πολύτιμος παίκτης και εξαιρετικός συμπαίκτης.

Δυστυχώς, λόγω της μείωσης του μπάτζετ και του οικονομικού προβλήματος από την πανδημία, δεν υπήρχε χώρος και δε μπορούμε αυτή τη στιγμή να κάνουμε έξτρα έξοδο. Τον αφήσαμε ελεύθερο με λύπη και ευγνωμοσύνη για τα όσα πρόσφερε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.