Τέλος ο Μακ από την Κόνιασπορ λόγω κορωνοϊού

Πέτρος Χαριζακλής30 Μαρτίου 2020

Η κατάσταση στην Τουρκία με τον κορωνοϊό δεν είναι σε καλά επίπεδα, με την γειτονική χώρα να αποφασίζει την διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου πολύ αργά και αφού είχαν διεξαχθεί αγωνιστικές χωρίς θεατές.

Ενας παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ, ο Ρόμπερτ Μακ μετακόμισε από την Ζενίτ στην Τουρκία τον Γενάρη και συγκεκριμένα στην Κόνιασπορ αλλά η παραμονή μόνο μακροχρόνια δεν ήταν. Η ομάδα του Ικονίου δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές της να αποχωρήσουν για τις πατρίδες τους όμως ο Μακ ανησυχούσε για την οικογένειά του που βρίσκεται στην Σλοβακία.

Στην Κόνιασπορ αποφασίστηκε να κάνουν οι ποδοσφαιριστές το τεστ για τον κορωνοϊό, με τον Σλοβάκο εξτρέμ να εκφράζει την επιθυμία του να αποχωρήσει για την πατρίδα του σε περίπτωση που ήταν αρνητικός και μάλιστα τόνισε πως δεν θα έχει πρόβλημα να σπάσει το συμβόλαιό του για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Τελικά, το πρωί της Δευτέρας (30/3) η Κόνιασπορ ανακοίνωσε πως έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Μακ και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Σλοβάκο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.