Τέλος ο Καλύβας από τον Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης10 Φεβρουαρίου 2021

Στόχος των ανθρώπων του Ηρακλή ήταν εξ αρχής η ομάδα να φτάσει ψηλά στο Κύπελλο, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 63-61 στο Ιβανώφειο και έμεινε εκτός διοργάνωσης. 

Η διοίκηση των «κυανολεύκων» αποφάσισε μετά τη λήξη του αγώνα, να λύσει τη συνεργασία της με τον Αστέριο Καλύβα, που θέλησε να παραιτηθεί και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού. 

Μένει, να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα αναλάβει το φορτίο του Γηραιού από εδώ και πέρα....

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι του Ζούρου, του Σκουρτόπουλου,του Καστρίτη, του Μαρκόπουλου,του Κακιούση,του Κουκουλεκίδη, του Πεδουλάκη και άλλων, ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη της τελευταίας στιγμής. 

"Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ έκανε δεκτή την παραίτηση του Προπονητή Στέργιου Καλύβα μετά την ήττα της Ομάδας μας στον Προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής.

Ο ίδιος τόνισε μετά το τέλος της συνεργασίας..."Όταν τέλος Δεκεμβρίου δέχτηκα την πρόταση από την ομάδα του Ηρακλή , γνώριζα ότι παρόλο που ήταν μια τεράστια τιμή να αναλάβω μια τέτοια ομάδα , ήταν μια πολύ δύσκολη αποστολή για πολλούς λόγους. Η ομάδα έβγαλε ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα εν μέσω αλλαγών παικτών και διαφόρων άλλων προβλημάτων. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μερικές φορές πρέπει να γίνεις εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο".

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ακολούθησαν λαϊκά δικαστήρια για την ήττα αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.