Τέλος από το Open η Τζωρτζέλα Κόσιαβα - Η ανακοίνωσή της και όλο το παρασκήνιο

Metrosport Team17 Μαρτίου 2022

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ανακοίνωσε πως αποτελεί παρελθόν το τον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν μας ξάφνιασε η είδηση, καθώς ήταν αρκετό καιρό στον «πάγο» με αποτέλεσμα οι φήμες να δίνουν και να παίρνουν ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγονταν έντονα ότι αυτή η συνεργασία θα φτάσει στο τέλος της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία της και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της: «Γυρίζω σελίδα σήμερα , φεύγοντας από το @opentvgr , με χαμόγελο και ψηλά το κεφάλι μετά από μια πορεία που είχε τα πάντα. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που δουλέψαμε με αγάπη και όραμα ! Καλή συνέχεια με υγεία και δημιουργία… #theend #opentv #newbeginning».

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα λοιπόν έφυγε από το Open όμως αυτό δεν ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής καθώς υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι είναι η πιο παλιά εργαζόμενη του σταθμού και η τελευταία που φεύγει από την παλιά εκείνη φουρνιά των δημοσιογράφων που είχαν πάρει μεταγραφή εκεί ενώ παράλληλα ήταν και η εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του καναλιού στην ΕΣΗΕΑ.

Πώς φτάσαμε στο σήμερα και στο τέλος της από το OPEN

Όλα ξεκίνησαν με τη διακοπή της εκπομπής που παρουσίαζε τον Δεκέμβριο. Επειδή δεν ήταν με σύμβαση εκπομπής αλλά με αορίστου σύμβαση εργαζομένου, εξακολουθούσε να είναι εργαζόμενη του σταθμού περιμένοντας να δει πώς και πού θα την αξιοποιήσουν, πηγαίνοντας σε καθημερινή βάση στη δουλειά της.

Της είχαν ζητήσει να κάνει κάποιες προτάσεις και εκείνη το είχε κάνει με προθυμία και χαρά. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, είχε προτείνει δύο ειδών κοινωνικές εκπομπές, μία καθημερινή και μία Σαββατοκύριακου.

Στα μέσα Φεβρουαρίου την κάλεσαν για ραντεβού για να δουν τι τελικά θα έκανε. Ωστόσο δεν είχαν να της προτείνουν κάποιο δικό της project αλλά να ενταχθεί σε δημοσιογραφική ομάδα, μιας νέας εκπομπής, όχι front camera και χωρίς να έχει καμία ενημέρωση για ποια εκπομπή μιλούσαν, ποιοι θα ήταν οι συνεργάτες, ο παρουσιαστής/στρια, ο αρχισυντάκτης/τρια και γενικότερα οι συντελεστές.

Μία πρόταση την οποία φυσικά και δεν αποδέχτηκε ενώ μάλιστα της δημιούργησε αργότερα και κρίσεις πανικού.

Παρά το γεγονός ότι η Ελένη Τσολάκη με την οποία είχαν συνεργαστεί το περασμένο καλοκαίρι στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ήθελε να επιστρέψει στο πάνελ της η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, το κανάλι δεν το επιθυμούσε και έτσι μετά από ενάμιση μήνα διαπραγματεύσεων, έληξε η συνεργασία τους με την καταβολή της αποζημίωσής της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Πηγή: gossip-tv

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.