Οριστικό: Παρελθόν ο Ίβιτς από τη Μακάμπι!

Στέφανος Αβραμίδης06 Ιουλίου 2020

Παρελθόν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αποτελέσει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σέρβο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια γεμάτα επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Μακάμπι:

«Ο επικεφαλής προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ τις τελευταίες δύο σεζόν, Βλαντιμίρ Ίβιτς, θα τερματίσει την παρουσία του στον σύλλογο μετά από δύο σεζόν. Αποχωρούν επίσης ο βοηθός προπονητής Μίλος Βεσελίνοβιτς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Κέλπεκης, ο Ντάρκο Ομπράντοβιτς ο επικεφαλής προπονητής γυμναστικής και ο θεραπευτής Νενάντ Κοβάσεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής οδήγησε την ομάδα σε δύο διαδοχικούς τίτλους πρωταθλήματος και ένα Κύπελλο.

Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι Μιτς Γκόλνταρ είπε:

«Ο Βλάντιμιρ Ίβιτς εντάχθηκε στη Μακάμπι ως νεαρός υποσχόμενος προπονητής και αποχωρεί από το κλαμπ ως εξαιρετικά επιτυχημένος. Στα δύο χρόνια στην ομάδα, ο Βλάνταν παρουσίασε πολλά από τα πράγματα που αξίζει η Μακάμπι – εργασιακή ηθική, επαγγελματισμό, σεβασμό για τους άλλους και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό φαινόταν κάθε εβδομάδα. Η σεζόν 2019/20 ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους, τόσο εντός όσο και εκτός του ποδοσφαίρου και σέβομαι την επιθυμία του Βλάνταν να έχει χρόνο να αξιολογήσει τα διάφορα πιθανά μελλοντικά σχέδια του και της οικογένειάς του. Ευχόμαστε όλοι στο Βλάνταν τα καλύτερα στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε:

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια που είχαμε εδώ στο Ισραήλ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη μας, Μιτς Γκόλνταρ, όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ, τους παίκτες που εργάστηκαν πολύ σκληρά μαζί μου αυτά τα δύο χρόνια και τους οπαδούς της Μακάμπι που ήταν μαζί μας και μας υποστήριξαν για την επίτευξη του στόχου μας. Έχω πάρει την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα και να εξετάσω τα επόμενα βήματα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Το βρίσκω πολύ δύσκολο να επιλέξω τις λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου, καθώς ήταν μια τόσο επιτυχημένη περίοδος και δύο καταπληκτικά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ και θα διατηρούμε πάντα το χρόνο που περάσαμε στην Μακάμπι στο μυαλό και την καρδιά μας».

Στην πρώτη του σεζόν, ο Ίβιτς κέρδισε το γρηγορότερο πρωτάθλημα στην ιστορία του ισραηλινού ποδοσφαίρου (31 Μαρτίου 2019) και με διαφορά 31 πόντων από τη δεύτερη θέση με μια ομάδα γεμάτη με ταλέντο.

Σε αυτήν τη σεζόν, ο Ίβιτς κέρδισε το Πρωτάθλημα για τη δεύτερη διαδοχική φορά και με διψήφια διαφορά πόντων από τη δεύτερη θέση. Εκτός από ένα εξαιρετικό αμυντικό ρεκόρ, ο Ίβιτς οδήγησε επίσης την ομάδα σε ένα αήττητο ρεκόρ σε 35 αγώνες πρωταθλήματος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.