Τελόπουλος: «Αυτή είναι η κατάσταση στον Έβρο»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2020

Ο διευθυντής του ΔΕΛΤΑ TV, Αντώνης Τελόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» διέψευσε όσα γράφτηκαν χθες περί 6.000 μεταναστών στο ποτάμι για να εισέλθουν στην χώρα μας και περιέγραψε πώς έχει η κατάσταση στον Έβρο.

«Εμείς μπορούμε να σας πούμε με μεγάλη αξιοπιστία όσα συμβαίνουν στον Έβρο γιατί υπάρχει όργιο προπαγάνδας. Από τον πρόεδρο των συνοριοφυλάκων επιβεβαιώθηκε η κινητικότητα μεταναστών και προσφύγων για να εισέλθουν στην χώρα μας, αλλά δεν ισχύει ότι μαζεύτηκαν 6.000 άτομα στο ποτάμι όπως γράφτηκαν χθες από πολλά σάιτ. Όλοι είναι σε επιφυλακή, αλλά στον Έβρο είναι καθημερινό το φαινόμενο να υπάρχουν εισροές μεταναστών. 

Υπήρχε το γεγονός του Μελισσοκομείου που η ελληνική κυβέρνηση το αρνείται. Πρόσφατα ήρθε εδώ ο κ. Χρυσοχοΐδης για να δει τις εργασίες που γίνονται για την επέκταση του φράχτη. Η Frontex παραμένει στον Έβρο. Τις προάλλες κινδύνευσαν κάποιοι Γερμανοί αστυνομικοί της Frontex από τουρκικά πυρά και δεν μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να τους πει να φύγουν από εδώ. 

Πρώτη φορά είναι τόσο έντονες οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. Υπάρχει έντονη ανησυχία σε όλους, αλλά όχι κάτι παραπάνω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.