«Τελικός» του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι για το πλεονέκτημα έδρας

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2023

Η πρώτη υπέρβαση έχει ήδη γίνει από τον ΠΑΟΚ που έχοντας το υποπολλαπλάσιο μπάτζετ από τους αντιπάλους του, κατάφερε όχι μόνο να είναι ανταγωνιστικός, όχι μόνο να διεκδικήσει την πρωτιά αλλά να έχει και σοβαρές πιθανότητες να πάει με πλεονέκτημα έδρας στα play in του BCL. Το αποψινό (20/12, 19:30) ματς με τη Γαλατασαράι στο «παλατάκι» έχει χαρακτήρα τελικού.

Τα σενάρια είναι απλά για τον Δικέφαλο που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Θα πάρει τη 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας με νίκη επί των Τούρκων ή με ήττα μέχρι και με 10 πόντους, αφού είχε νικήσει με 11 στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Με ήττα από 11 –αφού μειονεκτεί στον συντελεστή πόντων- πόντους θα περιοριστεί στην τρίτη θέση και θα πάει με μειονέκτημα έδρας στα play in.

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και ως προς τη συνέχεια για την ομάδα του Φώτη Τακιανού. Αν πάρει τη 2η θέση θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας σε σειρά δύο ή τριών αγώνων την τουρκική Τόφας Μπούρσα. Αν βρεθεί στην 3η θέση, θα κοντραριστεί είτε με την ισπανική Μούρθια, είτε με την ιταλική Τορτόνα κάτι που θα ξεκαθαρίσει από την αποψινή δράση στο BCL.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.