Τελικός στο AEL FC Arena με περισσότερες διαπιστεύεις από το Πανθεσσαλικό - Η Αστυνομία θα αποφασίσει αν θα έχει κόσμο

Κώστας Πετρωτός28 Απριλίου 2023

Νεότερες λεπτομέρειες για τις νέες συνθήκες και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας έκανε γνωστές στον αέρα του Metropolis 95,5 ο Κώστας Πετρωτός στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, στην επιστολή που εστάλη από την ΕΠΟ στην ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν αναφέρεται η παρουσία κόσμου απαραίτητα, αλλά για τελικό με διαπιστευμένους. Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ήταν αρνητικός για πάνω από 400 προσκλήσεις, ωστόσο στο AEL FC Arena φαίνεται πως υπάρχει δυνατότητα για περισσότερες διαπιστεύσεις. 

Είναι θέμα της αστυνομίας αν θα υπάρξει κόσμος. Η αστυνομία περιμένει να ακούσει όλες τις πλευρές για να δούμε αν μπορεί να γίνει με κόσμο και με πόσο κόσμο θα γίνει ο τελικός, η περιφέρεια πρέπει να δει τις αντιδράσεις από τον Δήμο που έβγαλε ανακοίνωση.

Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει αυτοψία του γηπέδου για να δουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο, αν η αστυνομία πει πως δεν θέλει κόσμο τότε θα το δεχθεί η ΕΠΟ γιατί οι λύσεις και οι ημέρες λιγοστεύουν.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ΕΠΟ και των δύο ομάδων βλέπουν κυβερνητικό δάκτυλο πίσω από την άρνηση για το γήπεδο καθώς ο κ.Αυγενάκης φέρεται να θέλει να ρίξει τη διοίκηση της ΕΠΟ δυσκολεύοντας το θέμα της εύρεσης γηπέδου για τον τελικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.