Τελικός Κ15: Μοίρασε συγχαρητήρια ο Ελευθεριάδης-Αποθέωσε τον Πάντο

Metrosport Team24 Μαρτίου 2022

Ο επικεφαλής των ακαδημιών του Ολυμπιακού, Θόδωρος Ελευθεριάδης, μοίρασε συγχαρητήρια για τον χθεσινό τελικό πρωταθλήματος Κ15, με τος ερυθρόλευκους να στέφονται πρωταθλητές.

Ο Ελευθεριάδης, που πέρασε και απ' τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και στους ασπρόμαυρους για τον «συναρπαστικό τελικό», όπως ο ίδιος χαρακτήρισε.

Αναλυτικά έγραψε

Ένας ακόμη συναρπαστικός τελικός Superleague στην Κ15. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στον Δημήτρη Ορφανό, στον Στέλιο (εξαιρετικός χαρακτήρας που υπήρξε πολλά χρόνια παίκτης μου στα τμήματα υποδομής του ΗΡΑΚΛΗ), στον Βασίλη που εξελίσσεται σε εξαιρετικό προπονητή φυσικής κατάστασης. Πολλά συγχαρητήρια στο δικό μας τρομερό επιτελείο στον πάγκο και μακριά από τον πάγκο: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΑΤΑΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΡΟΣΙΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ . Μπράβο στην εξαιρετική αυτή ομάδα που ολοκλήρωσε μία θεαματική χρονιά με επιτυχία. Να το αφιερώσουμε και στα 3 παιδιά,στον αρχηγό ΠΛΗ και στους ΚΤΕΝΑ - ΓΚΡΟΖΟ που τελευταία στιγμή λόγω κορονοϊού δεν παρευρέθηκαν στον τελικό. Στους ΑΡΗ ΚΥΡΙΑΖΗ - ΤΑΣΟ ΛΑΖΑΡΟΥ που τους εκπαίδευσαν στο παρελθόν. Τέλος μπράβο στον Τάσο Πάντο, έναν εξαιρετικό οικογενειάρχη 3 παιδιών, έναν επαγγελματία που διαρκώς με χαμηλούς τόνους και πολύ εργατικότητα εξελίσσεται ως προπονητής και ως παιδαγωγός Χαρούμενος με την εξέλιξη των παιδιών αυτών εδώ και 5 χρόνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.