Τελική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ από εκεί που πήρε την πρόκριση

Metrosport Team14 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Σήμερα στις 20:00 (Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) έχουμε την σέντρα στο Γ. Καραϊσκάκης. Σε μια εβδομάδα ακριβώς, την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για την έναρξη του τελικού με τον Παναθηναϊκό. Ομως το μυαλό όλων είναι στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο όπου στις 27 Απριλίου με το γκολ του Τσόλακ στην παράταση έπαιρνε το εισιτήριο για τον τελικό ταπεινώνοντας τους ερυθρόλευκους. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά ήρθαν συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θ

α ήταν ιδανικό και για λόγους ουσίας αλλά κυρίως ψυχολογίας ο ΠΑΟΚ να σημάνει την τελική του αντεπίθεση φεύγοντας με θετικό αποτέλεσμα από ένα γήπεδο όπου και κατάμεστο θα είναι αλλά και έτοιμο να πανηγυρίσει τη φιέστα της απονομής του Πρωταθλήματος. Μπορεί να το πετύχει ο ΠΑΟΚ;

Οι απαντήσεις θα δοθούν το βράδυ ενώ μια ώρα πριν την σέντρα θα μάθουμε και την ενδεκάδα αλλά και την αποστολή την οποία δεν ανακοίνωσε χθες ο Λουτσέσκου. Το σίγουρο είναι πως τόσο ο Βιεϊρίνια όσο και οι Κρέσπο, Λύρατζης δεν είναι σε αυτή. 

Αντίθετα επιστρέφει ο Ελ Καντουρί που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ θα μάθουμε αν κάποιος ακόμη όπως για παράδειγμα ο Μπίσεσβαρ είναι στον πάγκο. Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Αρη, είναι πιθανόν να δούμε τον Μάριο Τσαούση να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Σίντκλεϊ έχει φτάσει στα... κόκκινα.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σκέφτεται να παρατάξει στο κέντρο τους Κούρτιτς και Σβαμπ και πιο μπροστά τον Σοάρες. Επίσης στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Τσόλακ ενώ αν ο Μουργκ επιλεγεί για το δεξί ακρο της επίθεσης στα αριστερά θα παίξει ο Αντρίγια. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ο Μιτρίτσα αριστερά και ο Σέρβος δεξιά. Στην άμυνα οι Πασχαλάκης, Ινγκασον, Μιχάι και Σάστρε διατηρούν τη θέση τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.