Τελικές επαφές για Σαντίκου και Γκαρσία

Γιώργος Στράντζαλης10 Αυγούστου 2020

Μπορεί λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν στην περίπτωση του Αρμάντο Σαντίκου σε πρώτο πλάνο για τον βασικό επιθετικό της νέας σεζόν να βρίσκεται ο Κριστιάν Λόπεζ, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τόσο σύντομα την προσπάθειά τους για τον διεθνή Αλβανό φορ.


Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση (και) τη φετινή μεταγραφική περίοδο, διάθεση που εκφράστηκε ανοιχτά εξάλλου και από παράγοντες της ομάδας. Η περίπτωση του Σαντίκου στοιχειοθετεί οικονομική υπέρβαση, καθώς το συμβόλαιο του πλησιάζει ξεπερνάει το “πλαφόν” που έχει μπει στα υπόλοιπα συμβόλαια. Βέβαια, η μεγαλύτερη δυσκολία για τον 29χρονο έγκειται στο γεγονός ότι η Λεβάντε τον έχει θέσει προς πώληση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει μία επιθυμητή πρόταση, παρότι έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μάλαγα (σσ αγωνίστηκε δανεικός). Ο Αρης βέβαια δεν προτίθεται να συζητήσει για την αγορά, θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του με τη μορφή δανεισμού. Για τον λόγο αυτή πρέπει αναγκαστικά να περιμένει τις εξελίξεις. Προσπάθειά πάντως συνεχίζει να γίνεται, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των Κιτρινόμαυρων.

Υπέρβαση στοιχειοθετεί φυσικά και η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία, για τον οποίο η διοίκηση της ομάδας -στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου- δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις της. Παρά μόνο τονίστηκε πως οι επαφές συνεχίζονται. Κάτι για το οποίο επιβεβαιώνουν και οι Σέρβοι στις αναφορές τους. Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση του Αρη στον Ερυθρό Αστέρα, η οποία αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, με τη διατήρηση του 20% ποσοστού μεταπώλησης στη σερβική ομάδα, ενώ στα ίδια ρεπορτάζ τονίζεται πως μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις. Από τον επίσημο Αρη ούτε επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται το ρεπορτάζ, ενώ υπάρχουν διάφορες “φωνές” που κάνουν λόγο για πιθανή συμφωνία για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.