ΠΑΟΚ: Τελικά έχει ρόστερ για τίτλο;

Γιώργος Ζαΐρης05 Ιανουαρίου 2021

Το γκολ του Βιεϊρίνια δεν χρύσωσε το χάπι. Απλά επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να μειώσει κατά κάποιον τρόπο το κάζο αφού πήρε τον έναν βαθμό και απέφυγε μια ήττα που θα ήταν καταστροφική. Είναι όμως ξεκάθαρο πως ο Γκαρσια προχθές διέψευσε τον... Πάμπλο. 

Πολύ απλά διότι συνεχώς λέει πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του αλλά στην πράξη προχθές αποδείχθηκε πως η εικόνα που έχει σχηματίσει για αρκετούς από αυτούς τον οδηγεί στην απόφαση ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. 

Η είσοδος του Σβαμπ στο 83΄και του Τσόλακ στο 88' (οι δυο μοναδικές αλλαγές δηλαδή που έκανε στο παιχνίδι) αποδεικνύουν πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εμπιστευτεί παίκτες που απλά γεμίζουν το ρόστερ. Προφανώς επειδή δεν μπορεί να το πει δημόσια και τόσο ξεκάθαρα, δηλαδή πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ρόστερ για τίτλο, το "φωνάζει" με πράξεις. 

Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές ευκαιρίες, έχασε τα άχαστα αλλά από την στιγμή που δεν μπαίνει το γκολ και ο χρόνος περνά, χρειάζεται η βοήθεια από τον πάγκο. Και όταν δεν την αναζητάς και κρατάς την ίδια ενδεκάδα για 83' και έχοντας μάλιστα δεχθεί και γκολ, είναι σαν να λές στη διοίκηση "μην περιμένετε τον τίτλο...". Απορία μου η μη χρησιμοποίηση του Νινούα για παράδειγμα σε έναν ακόμη αγώνα. Για τον Μπίσεσβαρ δεν θα πω τίποτε γιατί ήταν εκτός αποστολής. Και πραγματικά δεν ξέρω αν ο Ουάρντα με τον Λάμπρου μπορούν να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. 

Φάνηκε όμως πως όταν δεν είναι σε καλή μέρα ο Ζίβκοβιτς ή ο Γιαννούλης, όλος ο ΠΑΟΚ "κάθεται". Την χρονιά του νταμπλ έπαιρνες γκολ και λύσεις από όλες τις γραμμές. Αυτό φέτος δεν υπάρχει. Και αυτό είναι ευθύνη της διοίκησης. Και πλέον και του Γκαρσία. Που δεν πρέπει να κάνει συμβιβασμούς. Αυτός κρίνεται ως προπονητής της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.