Τελευταίο χαρτί για Ξάνθη, θεσσαλικό ντέρμπι στον Βόλο

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2020

Η τελευταία ελπίδα της Ξάνθης για είσοδο στην πρώτη εξάδα και συμμετοχή στα πλέι οφ περνάει σήμερα από το Περιστέρι. 

Οι ακρίτες φιλοξενούνται από τον Ατρόμητο (17:15) και μόνο με νίκη θα έχουν πιθανότητες για την υπέρβαση. Ο Γιώργος Παράσχος ολοκλήρωσε προετοιμασία δίχως αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός του μακροχρόνια απόντα Ντίρεσταμ και του Μαλεζά κανείς άλλος δεν απουσιάζει. 

Αναλυτικά η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Σόσα, Κασάδο, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φασίδης, Καμαρά, Μουλέν, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Εντουάρντο, Φοσέ, Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Κάστρο, Μπαριέντος.

Θεσσαλική κόντρα στον Βόλο

Σημαντικό παιχνίδι, περισσότερο ως προς το γόητρο και την… πρωτοκαθεδρία στη Θεσσαλία διεξάγεται σήμερα (17:15) στο Πανθεσσαλικό μεταξύ του Βόλου και της ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 26 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να ανέλθουν βαθμολογικά, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος.

Ο Γκαγέχο για τους Βολιώτες δεν υπολογίζει τρεις παίκτες, τους Οικονόμου, Λύρατζη και Μάντζη. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Μελίσσας, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Ζοάο, Μαξ, Τόρες, Δημόπουλος, Τσίκα, Κανταμούρο, Ντεντάκης, Φερράρι, Κάσες, Τσοκάνης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ, Τσαούσης, Μήτογλου.

Όσον αφορά την ΑΕΛ θα είναι εμφανώς διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού υπάρχουν πολλές επιστροφές. Συγκεκριμένα στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται και πάλι οι Ζίζιτς, Νούνιτς, Κάτσε, Ουάρντα, Μιχαήλ, Μπέρτος, Καρανίκας, Μπούστος και Μασούρας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.