Τελευταίο χαρτί για Παναιτωλικό, μεγάλη μάχη στο Ηράκλειο

Metrosport Team17 Απριλίου 2021

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά παραμονής στην κατηγορία θα παίξει ο Παναιτωλικός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ την ίδια στιγμή στην Κρήτη ΟΦΗ και Ατρόμητος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Βόλος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Τα «καναρίνια» μετά την ήττα από τον Βόλο βρίσκονται στην τελευταία θέση και κόντρα στον Απόλλωνα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για να μείνουν ζωντανά. Ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαρμπόσα και Ματσόλα, ενώ εκτός παραμένουν οι Βάντερσον και Μάζουρεκ, όπως και οι τραυματίες Λιάβας, Τσιγγάρας και Τζανακάκης. Από την πλευρά του, ο Απόλλωνας  θέλει κάτι θετικό καθώς  μια ήττα θα τον βάλει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Μάκης Χάβος, ο οποίος επιστρέφει στο Αγρίνιο, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσιλούλη.

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την παραμονή στην κατηγορία. Οι Κρητικοί προέρχονται από την λευκή ισοπαλία στην Ριζούπολη και με νίκη θα κάνουν αποφασιστικό βήμα παραμονής. Οι απουσίες είναι πολλές για ακόμη μια φορά αφού εκτός είναι οι Γαννούλης, Βαζ, Γκαργκαλατζίδης, Τσιλιανίδης, Καστάνιος, Ναμπί, Νέιρα, Σοόυζα και Στάικος. Αντίθετα, ο Ατρόμητος  με μια νέα ήττα θα μπλέξει σε περιπέτειες. Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Χαρίση, Κιβρακίδη και Μανδά.

Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα παλεύουν για την άτυπη πρωτιά στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των play out. Ο Άνχελ Λόπεθ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Γκρίλο και Μαρτίνες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Από την πλευρά του,  ο  Αργύρης Γιαννίκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί καιρό. Εκτός έμειναν οι Λοντίγκιν, Κάργας, καθώς και ο τραυματίας Πίρσμαν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.