Τελευταίες ανάσες πριν τη μεγάλη αντεπίθεση

Χάρης Εμμανουηλίδης22 Μαρτίου 2023

Γράφουν οι: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης: Η διακοπή του Πρωταθλήματος έχει δώσει την ευκαιρία για ένα γενναιόδωρο ρεπό από τον Ραζβάν Λουτσέσκου που θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του για προπόνηση αύριο Πέμπτη. Φυσικά απόντες θα είναι οι διεθνείς που αναμένεται σταδιακά μέχρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου να έχουν επιστρέψει στη βάση τους ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την ΑΕΚ. 

Σε κάθε περίπτωση αυτό το τετραήμερο ρεπό αποδεικνύεται χρήσιμο για όλους αν και υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν την ευκαιρία να το αξιοποιήσουν καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους Ομάδες που ξεκάθαρα είναι άκρως τιμητικό. Δεν είναι μόνο οι Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης που είναι με την Ανδρών.

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει μπροστά του δύο ματς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το εντός έδρας για την Εθνική Σερβίας με τη Λιθουανία στις 24.03 (21:45) και το εκτός με το Μαυροβούνιο στις 27.03 (21:45). Μέλος της Εθνικής Σουρινάμ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ καλείται για το παιχνίδι της πατρίδας του με το Μεξικό στο πλαίσιο του Nations League Concacaf, που θα διεξαχθεί στις 24.03 (02:00). Στην Εθνική Πορτογαλίας U21 ο «μόνιμος» Τιάγκο Ντάντας καλείται για τα παιχνίδια προετοιμασίας με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι στις 24.03 (19:00), όπως και για τον εντός έδρας αγώνα με την Νορβηγία στις 28.03 (21:00). Και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στις «Ελπίδες» της Κροατίας για τα φιλικά παιχνίδια με το Ισραήλ στις 23.03 (18:00) και με την Αγγλία στο Λονδίνο στις 28.03 (21:45).

Οπως είχαμε σημειώσει και χθες, ο Ινγκασον παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Κούρτιτς συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της Εθνικής Σλοβενίας προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.