Τελεσίγραφο στον Τσάπμαν από τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης08 Ιανουαρίου 2020

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν απέφυγε τη σχετική ερώτηση μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ του ΠΑΟΚ παραμένει ανοιχτό όμως η περίπτωση του Κλιντ Τσάπμαν θα εγκαταλειφθεί μέχρι αύριο, εκτός κι αν αλλάξει ο ίδιος τη στάση του.

Ο Αμερικανός σέντερ παραμένει δεσμευμένος με την Πέζαρο ωστόσο έχει καταστήσει σαφές από την αρχή της επαφής του με τον ΠΑΟΚ ότι θα αναλάβει ο ίδιος το ζήτημα της αποδέσμευσης του αφού το μπάι άουτ του είναι στις 15 χιλιάδες και εκτιμά ότι μπορεί να εξισορροπηθεί με την οφειλή που υπάρχει από τους Ιταλούς προς αυτόν. Το βασικοτερο πρόβλημα όμως έχει να κάνει με τον τραυματισμό του. Ο Τσάπμαν παραμένει εκτός -τελευταία εμφάνιση του ήταν απέναντι στην Καντού στις 26 Δεκεμβρίου όταν και τραυματίστηκε- και είναι άγνωστο σε ποια κατάσταση βρίσκεται όπως βέβαια και το πότε θα είναι ετοιμοπόλεμος. Εδώ έγκειται και το βασικότερο πρόβλημα.

Ο Τσάπμαν ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να του στείλουν συμβόλαιο ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει τις διαδικασίες αποδέσμευσης του από την Πέζαρο αφού έχει συμβόλαιο 8.000 δολαρίων τον μήνα και δεν θέλει να το εγκαταλείψει χωρίς να έχει κάτι στα χέρια του. Οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος πιστεύουν ότι αυτός είναι ο παίκτης που μπορεί να αναβαθμίσει ποιοτικά τη γραμμή ψηλών του ΠΑΟΚ, ωστόσο στη διοίκηση θέλουν εξαφανίσουν το ρίσκο από την υπόθεση.

Γι' αυτό και ζήτησαν από τον παίκτη να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να υποβληθεί σε εξετάσεις και εφόσον αυτές είναι “καθαρές” να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ. Έτσι του δόθηκε προ ημερών τελεσίγραφο ώστε να έρθει μέχρι σήμερα. Αν αυτό δεν συμβεί ο Δικέφαλος θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, αφού ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Κώστας Χαραλαμπίδης έχουν κάποιες ακόμη περιπτώσεις υπόψιν τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.