Τελεσίγραφο από Σούλερ και Τσάλμερς

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2021

Η «καυτή πατάτα» των πληρωμών βρίσκεται και πάλι στα χέρια της διοίκησης της ΚΑΕ καθώς θα πρέπει εντός της εβδομάδας να εξασφαλίσει χρηματοδότηση της τάξεως των 50.000 ευρώ ούτως ώστε να καταβάλλει οφειλές. Ηδη, Τζαμάλ Σούλερ και Μάριο Τσάλμερς έστειλαν τελεσίγραφο και ξεκαθάρισαν ότι δεν θα αγωνιστούν κόντρα στο Περιστέρι αν δεν δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους!

Το τελεσίγραφο των δύο Αμερικανών στάλθηκε πριν τον αγώνα με τον Ιωνικό στην Αθήνα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Μ», Σούλερ και Τσάλμερς προειδοποίησαν ακόμη και με αποχή από τις προπονήσεις κι εκεί υπήρξαν συζητήσεις με τα μέλη της διοίκησης. Οι τελευταίοι δεσμεύτηκαν ότι μέχρι και την Παρασκευή θα αποκτήσουν τη δυνατότητα καταβολής των οφειλόμενων και πρότειναν στους αθλητές να πάρουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ομάδας και στην περίπτωση που δεν πληρωθούν να μην αγωνιστούν απέναντι στο Περιστέρι, τονίζοντας όμως ότι θα γίνουν πληρωμές. Κι αυτό έγινε. 

Πλέον η ΚΑΕ θα πρέπει να «ανακαλύψει» ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ για να πληρώσεις δόσεις συμβολαίου για τον μήνα Νοέμβριο. Παραμονές Χριστουγέννων, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε δεσμευτεί για νέες πληρωμές στην αρχή του έτους, επί της ουσίας όμως είναι γνωστό ότι η συγκέντρωση αυτού του ποσού στοιχειοθετεί δύσκολη υπόθεση. Γιατί τα έσοδα είναι περιορισμένα, γιατί επίσης τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο έχουν δεσμευτεί από παλιούς πιστωτές της ΚΑΕ και επί της ουσίας, η ΚΑΕ στερείται ρευστότητας.

Δεν «τρελαίνεται» για Τουτζιαράκη

Η «Μ» σημείωσε την περίπτωση του Σταύρου Τουτζιαράκη από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας όπως επίσης και ότι ο Σάββας Καμπερίδης δεν είναι «ζεστός» για τον έμπειρο σέντερ. Αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα. Ο Τουτζιαράκης μπορεί να φύγει από τον Ιωνικό στο τέλος του πρώτου γύρου, δηλαδή, μετά τους αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου.

Λύσεις από την ξένη αγορά δεν υπάρχουν γιατί όταν υπήρχαν, επιλέχθηκε η στήριξη των Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς κι έτσι κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις – όπως αυτή του Σον Εβανς του Λαυρίου ή του Αντουέιν Ουίγκινς πριν βρει άλλον επαγγελματικό προσανατολισμό – δεν προχώρησαν γιατί εκτιμήθηκε ότι οι υπάρχοντες είναι καλύτεροι. Αναμφίβολα επρόκειτο για απόφαση υψηλού ρίσκο η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει τους «κίτρινους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.