«Τελείωσε» τη δουλειά κι έρχεται ο Μήτρογλου

Μάνος Χατζάκης24 Ιανουαρίου 2021

O Kώστας Μήτρογλου είναι ποδοσφαιριστής του Αρη και οι “κιτρινόμαυροι”, σε λίγες ώρες, θα τον υποδεχτούν στη Θεσσαλονίκη. Ο 32χρονος φορ αναμένεται κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Αρης γνωστοποίησε, μέσω κοινωνικών δικτύων, την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον έλληνα φορ, ο οποίος επιχειρεί νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, αυτή τη φορά φορώντας τα “κιτρινόμαυρα”. Με τη φράση “done deal”, ο Θόδωρος Καρυπίδης, επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των τελευταίων 24ωρων, βάζοντας την πρώτη μεταγραφική βόμβα της χειμερινής περιόδου, ερχόμενος σε συμφωνία για τη δεύτερη μεταγραφή των Θεσσαλονικέων, μετά την απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου. Μόνο που η βαρύτητα του ονόματος του Μήτρογλου θέτει σε άλλη βάζει τους στόχους των “κιτρινόμαυρων”, από τη στιγμή που είναι έτοιμος να προσφέρει βάσει δυνατοτήτων.

Από εκεί και πέρα, ο Αρης δεν ξεχνά και τον Χερόνιμο Μπαράλες. Η περίπτωση του αργεντινού επιθετικού (σκόραρε και χθες για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης) παραμένει στην επικαιρότητα, αρκεί να απελευθερωθεί θέση στο ρόστερ και συγκεκριμένα στη γραμμή κρούσης.

Παράλληλα, έδαφος φαίνεται πως χάνει η προοπτική συμφωνία με τον Μούσα Αλ Ταμάρι. Ο ιορδανός μέσος δύσκολα θα αφήσει το Βέλγιο και τη Λέουβεν, καθώς φέρεται να προτιμά να διεκδικήσει εκεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αν ο Αρης συμφωνήσει με τον Μπαράλες, τότε δύσκολα θα κινηθεί για τρίτη προσθήκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.