Τελείωσε με νίκη η ΑΕ Ευόσμου και περιμένει

Metrosport Team30 Μαΐου 2021

Η Α.Ε.Ευόσμου αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη Αβάτου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με 2-1 και σκορερ τους Κιλιντάρη και Καρανδρέα και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα της επόμενης αγωνιστικής για να κριθεί η παραμονή της στην κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να δείξουν την πυγμή τους με όσα σωματικά και ψυχολογικά αποθέματα τους έχουν μείνει έκαναν τα αδύνατα δυνατά και πήραν την νίκη απέναντι στον Άρη Αβάτου.

Η Ενωση μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας τους αντιπάλους δημιουργώντας συνεχώς φάσεις.

Στο τέταρτο λεπτό ο Κιλιντάρης «έστρωσε» πολύ όμορφα την μπάλα για τον Ντόκου κοντά στην μικρή περιοχή με τον Χριστορίδη να…κόβει την φάση και την μπάλα να καταλήγει αουτ.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει με τον Καρανδρέα να κάνει μια ωραία προσπάθεια και σέντρα και τον Κιλιντάρη να εκμεταλλεύεται 100% την φάση σουτάροντας και κάνοντας το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η Α.Ε.Ευόσμου συνέχιζε να πιέζει τους αντιπάλους ο Ψεμματάς έστρωσε καλά την μπάλα για τον Γκουτσίδη που δεν πρόλαβε με την μπάλα να καταλήγει αουτ.

Στο 32ο λεπτό ακόμα μια «όμορφη» φάση για την ομάδα μας με τον Δάλλα να στρώνει την μπάλα που κατέληξε στα πόδια του Καρανδρέα και στην κατέληξε σε κεφάλια του Κυριακίδη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τζελάλ με μια κεφάλια προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και χωρίς όμως ιδιαίτερο κίνδυνο για την εστία του Μπαϊμακη αφού η μπάλα πέρασε αουτ.

Στο 38ο λεπτό οι αντίπαλοι μείωσαν με πέναλτι που χρεώθηκε στον Κυριακίδη με τον Γκέκα να το εκτελεί και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μπαϊμάκη (1-1).

Στο 42ο λεπτό ο Χριστοφορίδης σούταρε στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε αουτ.Στο ίδιο λεπτό ο Κουτσούμπας με μια κεφάλια προσπάθησε να βάλει τους φιλοξενούμενους σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Μπαϊμακης είπε «όχι» και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ διαμορφωμένο σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» με την πρώτη ευκαιρία για γκολ να έρχεται στο 55ο λεπτό με τον Καρανδρέα αλλά ο Κουτσιούμπας απομάκρυνε στέλνοντας την μπάλα αουτ.

Στο 62ο λεπτό ο Τσάπαρης «πάτησε» περιοχή αλλά η μπάλα καταλήγει εκτός εστίας.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις αλλά τις δυο ομάδες να ψάχνουν συνεχώς το γκολ.

Στο 80ο λεπτό ο Σέφα έστρωσε την μπάλα στον Καρανδρέα ο οποίος νίκησε τον «τερματοφύλακα» των φιλοξενούμενων και έκανε το τελικό 2-1.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Καρανδρέας εκτέλεσε φάουλ και σούταρε απευθείας αλλά η μπάλα πέρασε αουτ.

Στο 85ο λεπτό ο Μπαϊμάκης μπλοκάρε και πάλι την μπάλα σε σουτ του Γκουτσίδη, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Δάλλας με ένα δυνατό σουτ από μακριά έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.

Α.Ε. Ευόσμου:Μπαϊμάκης, Σαμπιασβίλι, Πολιανίδης, Μακρόπουλος, Κύρκου,Κουλάκου, Ντόκου, Δάλλας, Λάμι, Καρανδρέας, Κιλιντάρης

Έπαιξαν επίσης: Κωνσταντινίδης, Κυριακίδης, Θωμαΐδης, Εμμανουηλίδης.

Άρης Αβάτου: Νομικός, Χατζηπαππάς, Καρίπογλου, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης,Τζελάλ, Βαφειάδης,Γκέκας,Ψεμματάς, Γκουτσίδης.

Έπαιξαν επίσης:Τσάπαρης, Μπουνταγκίδης, Μολώνης, Βαλαβάνης, Ευάγγελου

Από το σάιτ της ΑΕ Ευόσμου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.